KANSERE KARŞI PEDAL

KANSERE KARŞI PEDAL

KANSERE KARŞI PEDAL

KANSERE KARŞI PEDAL

TRABİTAŞ A.Ş. de verdiği bisiklet desteği ile etkinliğe katılanlar, Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği öncülüğünde kansere karşı pedal çevirdiler.

Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği öncülüğünde kansere karşı farkındalık oluşturmak amacı ile içerisinde Trabzon’un da bulunduğu birçok ilde ‘Bisiklet Korteji’ düzenlendi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden TRABİTAŞ A.Ş. de verdiği bisiklet desteği ile etkinliğe katkı sundu.

KANSERE KARŞI PEDAL ÇEVİRDİLER
Trabzon, İstanbul, İzmir, Ankara ve Samsun’da düzenlenen ‘Orange Vest Cyclists’ isimli etkinlikte turuncu yelekler giyilerek, balonlar ve pankartlar eşliğinde bisiklet sürülerek kansere karşı farkındalık gösterisi düzenlendi. Etkinlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden TRABİTAŞ A.Ş. de bisiklet desteği verdi. Organizasyonla ilgili açıklama yapan Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği yetkilileri, Dünya Kanser Günü nedeniyle ‘kanserle ilgili farkındalığın ve bilinç düzeyinin artmasını sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirttiler.

AMAÇ FARKINDALIK VE BİLİNÇ!
Yetkililer; “4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle kanserle mücadele eden yüzlerce kurum, kuruluş, dernek ve örgütün bir araya gelerek oluşturduğu Uluslararası Kanserle Mücadele Örgütü (UICC) tarafından ‘kanserle ilgili farkındalığın ve bilinç düzeyinin artmasını sağlamak ve ‘doğruların herkese ulaşmasını hedeflemek’ amacıyla düzenlediğimiz etkinlik büyük ilgi gördü. Kanserle mücadelede farkındalık yaratmak için yaptığımız faaliyetlere hız kesmeden devam edeceğiz.” ifadelerini kullandılar.