KANDEMİR HALI YIKAMA SEZONU AÇTI

KANDEMİR HALI YIKAMA SEZONU AÇTI

Maçka´da vatandaşın bağ, bahçe işleri ve fındıkla uğraştığı bir dönemde halıları eve teslim anlayışıyla temizleyen Kandemir Halı Yıkama, hanımların yardımcısı!

KANDEMİR HALI YIKAMA SEZONU AÇTI

Maçka´da vatandaşın bağ, bahçe işleri ve fındıkla uğraştığı bir dönemde halıları eve teslim anlayışıyla temizleyen Kandemir Halı Yıkama, hanımların yardımcısı!

Maçka´daki hanımların halı yıkama derdine son veren Kandemir Halı Yıkama, reklam değil iş yapıyor.

SAMİMİYET VE DİSİPLİN
Özellikle temizliğin en zahmetli olduğu bağ-bahçe zamanında halıları evden alıp eve teslim ederek bu bakımdan önemli bir yükü de ortadan kaldıran Kandemir Halı Yıkama, ev hanımlarının yükünü omuzluyor.
Güler yüz ve mütevazı tavrıyla müşterilerine aileden biri anlayışıyla bakan Öner Kandemir´in bu tavrı ilçede oldukça takdir topluyor. İş disiplinini hiçbir zaman elden bırakmayan Kandemir Halı Yıkama, her zaman ilk tercih edilen adreslerin başında geliyor.

HALILAR EVLERİN OLMAZSA OLMAZI
Halıların evlerin olmazsa olmaz aksesuarlarından biri olduğunu belirten Kandemir; ?Evimizi güzel gösteren halılarımızın, desenleri canlılığı ve renkleriyle kişisel zevkimize göre ilk alındığı gün gibi kalmasını isteriz. Kandemir Halı Yıkama olarak kullandığımız özel bitki özlü şampuanlarla onların parlaklığını korurken, anti bakteriyel ve hijyen özelliğiyle de müşterilerimizin sağlığını da düşünerek hareket ediyoruz.? şeklinde konuştu.

OTOMATİK MAKİNELERDE ÖZENLE!
Halıların otomatik makinalarda, uzman personel ile tamamen özel bitki özlü şampuanlarla yıkandığını kaydeden Öner Kandemir, kurutulma, tarama fırçalama ve parfümleme işlemlerinden sonra ambalajlanıp ücretsiz servis ile evlere ulaştırıldığını dile getirdi.
Müşteri memnuniyetinin en öncelikli prensipleri olduğunu vurgulayan Kandemir, Kandemir Halı Yıkama olarak kaliteli hizmeti amaç edindiklerini ifade etti.
Kandemir Halı Yıkama´nın Maçka halkı için elinden gelenin fazlasını yaptığını söyleyen işletme sahibi Öner Kandemir; ?Sadece halı yıkamada değil, araç yıkama servisimiz ve otopark hizmetimizle de halkımızın hizmetindeyiz!? dedi.

İLETİŞİM TELEFONLARI:
Kandemir Halı Yıkama mağazasına ulaşmak isteyenlerin 0 462 512 10 42 ve 0 542 635 96 60 no.lu telefonları arayabilecekleri belirtildi.
Ali TİRİTOĞLU