KADIN ve GENÇLERE İSTİHDAM DESTEĞİ

KADIN ve GENÇLERE İSTİHDAM DESTEĞİ

KADIN ve GENÇLERE İSTİHDAM DESTEĞİ

KADIN ve GENÇLERE İSTİHDAM DESTEĞİ

Kadın ve Genç Girişimcilere İstihdam Seferberliği bilgilendirme toplantısında konuşan TTSO Başkan Yardımcısı Avcı, 2019 yılının istihdam yılı olacağını belirtti.

Kadın ve Genç Girişimcilere İstihdam Seferberliği bilgilendirme toplantısı TTSO´da gerçekleştirildi.

KADIN VE GENÇLERE İSTİHDAM BİLGİLENDİRMESİ
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerine, İŞKUR ve SGK uzmanları tarafından 2019 İstihdam Seferberliği kampanyasıyla ilgili bilgi verildi.

BURASI TÜRKİYE BURADA İŞ VAR
Bilgilendirme toplantısının açılışında konuşan TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, ?Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde TOBB tarafından ?Burası Türkiye Burada İş Var´ sloganıyla başlatılan 2019 İstihdam Seferberliği kapsamında TTSO olarak bizler de ?Burası Trabzon Burada İş Var´ diyoruz. Üyelerimize bu gibi toplantılarla yararlanabilecekleri destekler konusunda bilgilendirmelerde bulunuyoruz? dedi.

TEŞVİK VE DESTEKLER BÜYÜK
İŞKUR Trabzon İl Müdür Vekili İbrahim Büyük ise İstihdam Seferberliği kampanyası kapsamındaki teşvik ve destekleri işverenler ve toplumun tüm kesimine anlatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

Toplantıda daha sonra İŞKUR ve SGK Trabzon İl Müdürlüklerinden uzmanlar, teşvik ve desteklerle ilgili sunum yaptı ve katılımcıların sorularını yanıtladı.