JANDARMA’DAN MAÇKA’DA SKUNK OPERASYONU

JANDARMA’DAN MAÇKA’DA SKUNK OPERASYONU

JANDARMA’DAN MAÇKA’DA SKUNK OPERASYONU

JANDARMA’DAN MAÇKA’DA SKUNK OPERASYONU 

Jandarma Narkotik Timleri Maçka’da bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda Y.B. (48) isimli şahsın ev ve eklentilerinde skunk yetiştirdiği tespit edildi. 

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Timleri tarafından yapılan saha araştırmaları ve fiziki takip sonucunda, Trabzon’un Maçka İlçesi Bağışlı Mahallesi’nde Y.B. (48/E) isimli şahsın ev ve eklentilerinde uyuşturucu madde tespit edildi. 

JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR 
Şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda esrarın hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddeolan skunk yetiştirdiği tespit edilerek şahıs gözaltına alındı.

LİMON’UN BAŞARISI 
Adli makamlardan alınan arama kararına istinaden, Maçka İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Narkotik Timleri ile Jandarma Narkotik Köpeği Limon’un da katıldığı operasyonda şunlar ele geçirildi:

34 kök skunk bitkisi
50 gram kubar esrar
1 adet hassas terazi. 

JANDARMA KARARLI!
Trabzon İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada;
“Adli makamların talimatı doğrultusunda, şüpheli Y.B. (48/E) gözaltına alınmış ve hakkında uyuşturucu madde imal ve ticaretinden adli işlem başlatılmıştır.” denilirken İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde kaçakçılığıyla mücadelede kararlılıklarını sürdüreceklerini belirttiler. 
Maçka Haber Servisi