JANDARMA'DAN MAÇKA'DA OPERASYON!

JANDARMA

Yeni yıl öncesi başlattığı operasyonları Trabzon geneline yayan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Maçka’da da bir kişiyi gözaltına aldı.

JANDARMA'DAN MAÇKA'DA OPERASYON!

Yeni yıl öncesi başlattığı operasyonları Trabzon geneline yayan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Maçka’da da bir kişiyi gözaltına aldı.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Maçka ilçesinde gerçekleştirdikleri sahte alkol ve uyuşturucu operasyonunda bir kişiyi gözaltına aldılar.

‘DUMAN’ VE YAZ’IN KATKISI BÜYÜK OLDU
Edinilen bilgiye göre, jandarma ekipleri, Maçka ilçesi Coşandere mahallesinde A.K.K. (61) isimli şahsa ait işyerinde kaçak ve sahte alkol satışının yapıldığı, işletme içerisinde uyuşturucu madde kullanımının olduğu ve işletme sahibine ait ruhsatsız tabanca bulunabileceği ihbarı aldı. Bu ihbar üzerine şahsa ait işletme ve araçta narkotik köpeği ‘Duman’ ve Bomba/Silah Tespit Köpeği ‘Yaz’ın da katılımı ile aramalarda bulundu.

SİLAH, UYUŞTURUCU, KAÇAK VE SAHTE İÇKİLERE EL KONULDU
Yapılan aramalarda 1 Adet 9 mm. ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör, 21 adet 9 mm fişek. 205 gram kubar esrar, 300 gram sentetik uyuşturucu madde, 1 litre kaçak viski, 2 litre boş etil alkol şişesi. 100 cl el yapımı rakı, 1.5 litre pet şişe içerisinde metil alkol, 5 litre plastik bidon içerisinde metil alkol tespit edildi.

BAZI ÜRÜNLER MUHAFAZA ALTINA ALINDI
İşletme içerisinde yapılan aramada ayrıca 13 Adet Cam Şişe İçerisinde Bira, 10 Adet Teneke İçerisinde Bira, 1 Adet 75 Cl Kırmızı Şarap, 1 Adet 100 Cl Rakı tespit edilerek muhafaza altına alındı.
Yapılan aramanın ardından A.K.K. gözaltına alınırken, geçtiğimiz hafta itibariyle şahsın hakkında inceleme başlatıldığı bilgisi verildi.