İYİ PARTİ MAÇKA’DA İDDİALI

İYİ PARTİ MAÇKA’DA İDDİALI

İYİ PARTİ MAÇKA’DA İDDİALI

İYİ PARTİ MAÇKA’DA İDDİALI 

Maçka Belediye Başkanlığı seçimleri için aday adaylığını açıklayan sağlık çalışanı Turan Konak, seçim sürecinde oldukça iddialı olduğunu açıkladı. 

Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde Evde Sağlık Hizmetleri’nde çalışan Sağlık Memuru Turan Konak. Maçka Belediye Başkanlığı için İyi Parti’den Aday Adayı oldu. 

TURAN KONAK, ADAY ADAYI 
Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi partilerdeki aday adayları arasında tatlı bir rekabet yaşanırkenMaçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri biriminde memur olarak çalışan Turan Konak, Maçka Belediye Başkanlığı için Aday Adayı olduğunu açıkladı. 

İSTİFA ETTİ VE SEÇİMLER İÇİN HAZIR 
Aday Adayı olmadan önce ‘Evde Sağlık Hizmetleri’ biriminde görev yapan, Maçka Belediye Başkanlığı için İyi Parti’den Aday Adayı olmaya karar veren Konak, Maçka Ömer Burhanoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimliğine istifa dilekçesini verdikten sonra siyasi alanda çalışmalarına hız verdi. 

KONAK, ADAY ADAYI OLARAK OLDUKÇA İDDİALI 
Partisinin Maçka Belediye Başkan Adayı olarak kendisini seçmesi durumunda herkesi kucaklayıcı bir politika izleyeceğini bu konuda da oldukça iddialı olduğunu açıklayan Turan Konak, çalışmalarını İyi Parti çatısı altında halkın istek ve beklentilerine göre şekillendireceğini dile getirdi. 
Ali TİRİTOĞLU