I.VE II. AMATÖR LİG BAŞLIYOR!

I.VE II. AMATÖR LİG BAŞLIYOR!

I.VE II. AMATÖR LİG BAŞLIYOR!

I.VE II. AMATÖR LİG BAŞLIYOR!

Temsilcimiz Maçka 15 Şubatspor´un mücadele edeceği I. Amatör Lig, 19 Eylül´de start alırken, Maçka Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz, temiz bir sezon diledi.

2019-2020 Yılı I. ve II. Amatör Lig´inin tüm spor camiasına ve sporseverlere hayırlı olması dileğinde bulunan Maçka Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz, yeni sezonun sevgi ve saygı çerçevesinde geçmesini diledi.

BELDÜZ, ?DOSTLUK VE HOŞGÖRÜ´ DİLEDİ
Beldüz; ?19 Eylül´de başlayacak olan I. ve II. Amatör Lig´in sporda şiddet olaylarının ve tribün terörünün değil sadece futbolun konuşulduğu bir sezon olmasını diliyor, sezonun; saygı, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde gerçekleşeceğine yürekten inanıyorum.? dedi.

HERKESE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR
Bunun için de kulüp yöneticilerinden taraftarına, sporcusundan teknik heyetine, kısaca futbolun tüm paydaşlarına büyük görev düştüğünü belirten Gençlik ve Spor Müdürü Beldüz, ilçe temsilcilerimize de başarı diledi.

MARKA DEĞERİMİZ DAHA DA YÜKSELECEKTİR
Nevzat Beldüz açıklamasında şunları kaydetti;
?İnanıyorum ki; Trabzon I. ve II. Amatör Lig´de mücadele eden takımlarımız, bu sene alacakları sonuçlar ve kazanacakları başarılarla Maçka´mızın futbol marka değerini daha da yükseltecektir.

FAİR-PLAY VURGUSU
Bu vesileyle saygı ve sevgi ve dostluk çerçevesinde mücadele, heyecan, sportmenlik ve fair-play ruhunun hâkim olduğu bir sezon geçirmeniz dileğiyle tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.

I. LİG MAÇKA 15 ŞUBAT SPOR´LA BAŞLIYOR
Bu sezon 19 Eylül 2019 Perşembe günü start alacak olan I. Amatör Lig´de yeni sezonun ilk maçı, ilçemiz temsilcisi Maçka 15 Şubatspor ile Bahçecik Spor arasında yapılacak.
Ali TİRİTOĞLU