İSTİKLAL MARŞI 100. YILINDA

İSTİKLAL MARŞI 100. YILINDA

İSTİKLAL MARŞI 100. YILINDA

İSTİKLAL MARŞI 100. YILINDA

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı Kutlamaları Maçka Halk Eğitim Merkezi’nde Kaymakam Çomaklı’nın katılımıyla yapıldı.

Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı beraberindeki Kaymakam Refiki Mücahit Aydoğdu ve protokol üyeleri ile birlikte İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı Kutlamaları kapsamında düzenlenen programa katıldı.

MAÇKA’DA İSTİKLAL MARŞI COŞKUSU
Her yıl 12 Mart’ta kutlanan İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinliği, bu yıl İstiklâl Marşının Kabulünün 100. Yılı Kutlamaları adı altında 5 Ekim tarihinde tekrar edildi.
Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’nin Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlediği İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. Yıldönümü etkinlikleri ilgiyle izlenirken, programa yıllık izninden dönen Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı da iştirak etti.


PROGRAM İLGİYLE İZLENDİ
Beraberinde Kaymakam Refiki Mücahit Aydoğdu ve protokol üyeleri ile birlikte İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100. Yılı Kutlamaları kapsamında düzenlenen programa katılan Kaymakam Çomaklı programı büyük bir dikkatle takip etti.
Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Öğrencilerin okuduğu şiirler ve slayt gösterimiyle program sona erdi.

Fatma KARAHASANOĞLU