İŞTE TERÖR BÖYLE BİTECEK

İŞTE TERÖR BÖYLE BİTECEK

İŞTE TERÖR BÖYLE BİTECEK

Gaziantep’te gerçekleşen Teknofest ekinliklerine katılmak için Hakkari’den gelen iki mucit kardeşe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sahip çıkınca kaderleri değişti

İŞTE TERÖR BÖYLE BİTECEK

VALİ  AKBIYIK ELLERİNDEN TUTTU

24-27 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST etkinliğine Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ın desteği ile katılan Zafer ve Savaş  Tatlı kardeşlere en büyük destek İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi.

BAKAN SOYLU’DAN ÖZEL DESTEK

Hakkari’den gelen gençlerle özel olarak ilgilenen ve maket uçağı imzalayarak bir süre gençlerle sohbet eden  Bakan Soylu’nun bu desteği gençleri çok mutlu etti. Zafer ve Savaş Tatlı kardeşler hayatlarının en mutlu günlerini yaşadıklarını belirterek çok daha büyük projelere imza atma sözü verdiler.

RADARA YAKALANMAYAN UÇAK

“Radara yakalanmayan yolcu uçağı gizli istihbarat çantası ve gizli servi telefonu” projeleriyle Teknofest etkinliğine katılan Hakkarili kardeşleri makamında ağırlayan Hakkari Valisi İdris Akbıyık altın ve çeşitli hediyeler vererek  b undan sonraki süreçte de her türlü desteği vereceğini ifade etti.

YETER Kİ GENÇLERE SAHİP ÇIKALIM

Hakkarili kardeşlerle Teknofest etkinliğinde tanışan kardeşlik projeleri koordinatörü  Ahmet Külekçi  “Bilime teknolojiye yatırım yaparak  gençlere daha çok sahip çıkmalıyız Gençleri kazandığımızda ve onlara fırsat verdiğimizde terör dahil her türlü belanın önüne geçeriz” dedi.