İŞKUR VE SGK´DAN İSTİHDAM TEŞVİKLERİ

İŞKUR VE SGK´DAN İSTİHDAM TEŞVİKLERİ

İŞKUR VE SGK´DAN İSTİHDAM TEŞVİKLERİ

İŞKUR VE SGK´DAN İSTİHDAM TEŞVİKLERİ

İŞKUR ve SGK uzmanları, TTSO´yu ziyaretleri sırasında Milli İstihdam Seferberliği kapsamında kurumlarının sunduğu teşviklerle ilgili bilgi verdi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nı (TTSO) ziyaret eden İŞKUR ve SGK uzmanları, Milli İstihdam Seferberliği kapsamında kurumlarının sunduğu teşviklerle ilgili bilgi verdi.

UZMANLAR BİLGİLENDİRDİ.
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen  İŞKUR Trabzon İl Müdür Vekili İbrahim Büyük ile İŞKUR ve SGK Trabzon İl Müdürlüklerinden uzmanlar, 6111 Sayılı Sigorta Teşviki, Yarım Çalışma ödeneği, Ücret Garanti Fonu, Kısa Çalışma Ödeneği, Engelli İstihdam Teşviki, İlave İstihdam Sigorta Teşviki, İşbaşı Eğitim Programı, İşe İlk Adım Projesi, Mesleki Eğitim Kursları ve MEGİP Projesi´yle ilgili bilgi verdi ve soruları yanıtladı.

MİLLİ İSTİHDAM İÇİN HERKES SEFERBER
Milli İstihdam Seferberliği´nde Trabzon´un önemli çalışmalar yaptığını hatırlatan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu; ?Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın himayesinde sürdürülen Milli İstihdam Seferberliği´nin ikinci bölümüne de Trabzon iş dünyası olarak elimizden gelen katkıyı sağlayacağız. İŞKUR ve SGK´dan gelen uzmanlarımız da bizlere bu kapsamdaki teşviklerle ilgili bilgiler verdi. Önümüzdeki bu sunumları tüm oda üyelerimize de yapacaklar.? diye konuştu.