?İSKİKLAL SAVAŞININ ÖN SÖZÜ!?

?İSKİKLAL SAVAŞININ ÖN SÖZÜ!?

?18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Anma Günü´dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Köseoğlu; ?Çanakkale´de İstiklal Savaşı´nın ön sözü yazıldı!?

?İSKİKLAL SAVAŞININ ÖN SÖZÜ!?

?18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Anma Günü´dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Köseoğlu; ?Çanakkale´de İstiklal Savaşı´nın ön sözü yazıldı!?

 

Birleşmiş Milletler Kadının Statüsü Komisyonu´nun toplantılarına katılmak üzere TBMM KEFEK ile ABD´de bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, ?18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Anma Günü?dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Köseoğlu mesajında, Çanakkale Deniz Zaferi´nin, milletin yeniden uyanışına, şahlanışına bir millet olarak dünya sahnesinde yeniden yükselişine zemin hazırladığını belirtti.

?İSTİKLAL SAVAŞI´NIN ADETA ÖN SÖZÜ YAZILDI!?
18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. Yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Çanakkale Deniz Zaferi´ni kutladığını ifade eden Köseoğlu, Çanakkale´de büyük bir kahramanlık destanı yazan Mehmetçiğin, sergilediği cesaret ve fedakârlıkla bir yandan tüm dünyanın hayranlığına mazhar olduğunu, diğer yandan da İstiklal Savaşı´nın adeta ön sözünü yazdığını hatırlattı.
Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, açıklamasında şunları kaydetti;
?Çanakkale Deniz Zaferimiz, milletimizin yeniden uyanışına, şahlanışına, bir millet olarak dünya sahnesinde yeniden yükselişine de zemin hazırlamıştır. Çanakkale´de, tarihimize altın harflerle yazılan zafer, istiklalimizin ve istikbalimizin de bir manifestosudur. Şehitlerimiz ve onların kahramanlıklarından aldığımız ilhamla Türkiye´yi büyütmeye, güçlendirmeye, tarihine, kültürüne ve medeniyetine yarışır şekilde ülkemizi yüceltmeye devam ediyoruz.

?FİTNEYE KARŞI KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİRİYORUZ!´
Çanakkale´de omuz omuza vatanlarını müdafaa eden şehitlerimizden, onların yan yana yattığı kabirlerden aldığımız ilhamla, kardeşliği pekiştiriyor, ülkemize yönelik her türlü fitne ve nifak girişimleriyle tek yürek halinde mücadele ediyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında Çanakkale ruhuyla ?Tek Vatan, Tek Millet, Tek Devlet, Tek Bayrak´ için canlarını tanklara, uçaklara, kurşunlara karşı siper eden kahraman milletimiz; Anadolu´nun ilelebet vatanımız kalacağını dünyaya bir kez daha göstermiştir. Çanakkale Deniz Zaferimizin yıl dönümünde, 18 Mart Şehitler Günü´nde, acılarını milletçe yüreğimizde hissettiğimiz kahraman şehitlerimize bir kez daha Allah´tan rahmet niyaz ediyor, yakınlarına, milletimize baş sağlığı diliyorum. Bir milletin gururu, bir milletin kahramanlık destanı olan Çanakkale Deniz Zaferi´mizin yıldönümü, aziz milletimize kutlu ve mübarek olsun. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun, Allah onlardan razı olsun.?