İŞİTME ENGELLİLER FIRTINA GİBİ

İŞİTME ENGELLİLER FIRTINA GİBİ

İŞİTME ENGELLİLER FIRTINA GİBİ

İŞİTME ENGELLİLER FIRTINA GİBİ

Ortahisar İşitme Engelliler Futbol takımı Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Süper Ligi’nde fırtına gibi esiyor!

Ortahisar Belediyesi İşitme Engelliler Trabzon Futbol Takımı, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Süper Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adaylarından... En son maçında Adıyaman Belediye İşitme Engelliler Futbol Takımı’nı kendi sahasında 3-0 mağlup eden ekip, 18 puanla ligde ilk sırada yer alıyor.  Ligde son altı maçını üst üste kazanan Ortahisar İşitme Engelliler Futbol Takımı büyük bir başarıya imza attı.

AVRUPA ŞAMPİYONASINA KATILMA ŞANSI
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şu anda belediye bünyesinde biri ampute diğeri ise işitme engelliler kategorilerinde iki tane engelli futbol takımına sahip olduklarını söyledi.  Her iki takımın kondisyonunun çok iyi durumda olduğunu belirten Başkan Genç; “Engelliler kategorisinde iki takımımız var... Her ikisi de kendi liglerinde başarılara imza atıyorlar. Şu anda iki takımımız da ligin zirvesini zorluyor. İşitme Engelliler Futbol Takımımız son maçında Adıyaman İşitme Engelliler Futbol Takımını’nı kendi sahasında 3-0 mağlup ederek, altı maç üst üste kazanma başarısını gösterdi.  Önümüzdeki hafta Karşıyaka maçıyla ligin ilk yarısı sona erecek. İnşallah bu maçı da kazanıp ilk yarıyı lider olarak tamamlayacağız. Bu ligde iki grup var. Her iki gruptan ilk ikiye giren takımlar yılsonunda play-off oynayacak. Play-off’tan birinci çıkan takım Türkiye şampiyonu olarak Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek. İnşallah, takımlarımız bu başarıyı gösterirler... Her zaman maddi ve manevi olarak takımlarımızın yanında olacağız... Takımlarımızın başarısı için; teknik ve sportif anlamda bütün gücümüzle desteklerimizi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

“ÇOK İYİ BİR EKİBİMİZ VAR”
Ortahisar Belediyesi İşitme Engelliler Trabzon Futbol Takımı Teknik Direktörü Adnan Adanur ise ligi şampiyon olarak bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Adanur şöyle konuştu; “Bizden desteklerini eksik etmeyen Başkanımız Ahmet Metin Genç’e teşekkürlerimizi iletiyoruz. Başkan Yardımcımız Fevzi Baytar ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Hacı Nail Altunay her zaman arkamızda durdu. Zor zamanlarımızda hep yanımızda yer aldılar, bizi desteklediler. Bu destekler sayesinde ligde çok iyi durumdayız. Teknik kapasitemiz, moral ve motivasyonumuz üst seviyede... Futbolcularımız bir takımın sahip olması gereken her türlü donanıma sahip. Bundan dolayı ligi şampiyon olarak tamamlayacağımıza inanıyoruz. Çok iyi bir ekibimiz var... İşaret dili çevirmeniz Ömer Ayar ile kafile başkanımız Atilla Esat’ın özverili çalışmalarını da unutmamak gerekir. Takımımız başarılı bir şekilde yolunda ilerliyor. Bu uyum ve birliktelik sayesinde nice başarılara imza atacağımızı düşünüyorum.”