İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ

İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ

İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ

İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi; “Bölgedeki oda ve borsalarla işbirliğini önemsiyoruz.” 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) geçtiğimiz hafta önemli konukları vardı. Ardeşen TSO Başkanı, Meclis Başkan Yardımcısı ve yönetim kurulu üyelerinin, Trabzon TSO’yu ziyaretinde karşılıklı işbirliği olanakları görüşüldü. 

ARDEŞEN VE TRABZON’DAN İŞBİRLİĞİ ADIMI 
Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Hacısüleymanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti.
Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, yaptıkları çalışmaları anlatırken, amaçlarının üyelerine daha iyi hizmet vermek olduğunu kaydetti.

TTSO ORTAK ÇALIŞMAYA HAZIR
TTSO Başkanı Erkut Çelebi de bölgedeki oda ve borsalarla iş birliğini ve ortak çalışmaları önemsediklerini vurgulayarak, “Amacımız bölgemizin topyekûn kalkınmasına katkı vermektir. Bu amaçla tüm birimlerimiz bölgedeki oda ve borsalarla ortak çalışmalar yapmaya hazırdır” ifadesini kullandı.