İŞ DÜNYASINDAN KUTLAMA

İŞ DÜNYASINDAN KUTLAMA

İŞ DÜNYASINDAN KUTLAMA

İŞ DÜNYASINDAN KUTLAMA

Trabzon İş Dünyasının merkezi olan TTSO´dan yapılan açıklamada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlandı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, başta bölgemizde görev yapan gazeteciler olmak üzere tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

TRABZON BASINDA ÖNCÜ
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, bölgede güçlü bir altyapısı bulunan gazetecilik sektörünün gelişmesinde, gece gündüz demeden çalışanların büyük payı bulunduğunu vurgulayarak şunları söyledi;
?Nitelikli insan kaynağı ile gelişebilen, büyüyen ve ilerleyen sektörlerin başında gazetecilik bulunmaktadır. Doğu Karadeniz Bölgesinde gazeteciliğin gelişmesinin bu nitelikli insan kaynağının varlığı ile gerçekleştiğini görüyoruz. Sektörü bugüne taşıyan gazetecilerin sahip çıktığı etik değerler ile yeni nesiller yetiştiriliyor. Bu sektördeki yetişen insan kaynağının ülkemizin başta büyük illeri olmak üzere diğer bölgelerde de görev alması ayrı bir başarıdır. Trabzon her alanda olduğu gibi basın sektöründe de ülkemizin öncü kentlerinden birisidir.

ÖZGÜR VE TARAFSIZ BASIN
Gazetecilik mesleği, toplumun çıkarlarının gözetilmesi açısından büyük önem taşır. Demokratik ve tüm kurumlarıyla şeffaf bir toplumun en önemli köşe taşlarından birisi de özgür ve tarafsız basındır. Bu vesileyle gerektiğinde canlarını hiçe sayarak çok zor şartlarda halkın haber alma hakkı için görev yapan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.?
Ali TİRİTOĞLU