İŞ DÜNYASINDAN EK LİMİT TEŞEKKÜRÜ

İŞ DÜNYASINDAN EK LİMİT TEŞEKKÜRÜ

İŞ DÜNYASINDAN EK LİMİT TEŞEKKÜRÜ

İŞ DÜNYASINDAN EK LİMİT TEŞEKKÜRÜ

Trabzon iş dünyası, Bakan Albayrak´a bankaların iş dünyasına sağladığı Kobi Değer 2 Kredisi için ek limit taleplerine anında karşılık verdiği için teşekkür etti.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, bankaların iş dünyasına sağladığı Kobi Değer 2 Kredisi için ek limit taleplerine anında karşılık veren Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak´a teşekkürlerini iletti. 

BAKAN ALBAYRAK TALEP ÜZERİNE TALİMAT VERDİ
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 19 Mart´ta Trabzon´da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, toplantıda 6 ay anapara ödemesiz, 36 ay vade ile Kobi Değer 2 kredisi almak için bankalara başvuran üyelerinin ?limitimiz kalmadı? diyerek geri çevrildiğini Bakan Albayrak´a iletti ve yeni limit sağlanması talebinde bulundu. Bunun üzerine Bakan Albayrak anında Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın´ı arayarak Trabzon´a limitlerin iki katına çıkartılmasını tahsis edilmesini sağladı.

HALKBANK´TAN ZİYARET
Bu gelişme üzerine Türkiye Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, beraberinde Trabzon Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş ve diğer ilgililerle birlikte TTSO´yu ziyaret ederek, kendi bankalarına tahsis edilen ek limit miktarının en kısa süre içinde uygulamaya koyulacağını bildirdi.
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın ve diğer ilgililere, Trabzon iş dünyası adına teşekkürlerini iletirken; ?Üyelerimizin ekonomideki sıkışıklığı atlatması adına bu krediler çok önemli. Trabzon´a yeni limit tahsis eden Sayın Bakanımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz.? dedi.