İŞ DÜNYASI BEKLENTİDE

İŞ DÜNYASI BEKLENTİDE

İŞ DÜNYASI BEKLENTİDE

İŞ DÜNYASI BEKLENTİDE

Yeni kabinenin Türkiye ve Trabzon´a hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Hacısalihoğlu, iş dünyasına yönelik adımların bir an önce atılmasını istedi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´nin ilk kabinesinin Türkiye´ye hayırlı olmasını dileyerek; ?Kabinede ayrıca Trabzonlu 4 bakanımızın bulunması bize ayrı bir gurur yaşatmıştır. Yeni kabineden beklenen özellikle iş dünyasına yönelik adımları bir an önce atmasıdır.? dedi.

?İSTİKRAR VE GÜVEN GÜÇLENECEK?
TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde düzenlenen törene de katılan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, yeni yapılanmanın ülkedeki istikrar ve güveni daha da güçlendireceğini vurgulayarak şunları söyledi;
?Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan yeni kabineyi de olumlu buluyoruz. Özellikle siyaset dışından atanan isimlerin alanlarına hakim ve icracı nitelikte olduğunu memnuniyetle gördük. Umarız kendilerinden beklenen reformları da bir an önce hayata geçirirler. İş dünyası olarak yeni kabineden beklentilerimiz piyasayı ve iş camiasını rahatlatıcı adımların bir an önce atılmasıdır.?

?ÜRETMEYE VE ÇALIŞMAYA DEVAM?
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, yeni kabinede Trabzonlu 4 bakanını yer almasının hem gururunu hem de memnuniyetini yaşadıklarının altını çizerek; ?Sayın Cumhurbaşkanımıza Trabzon´a verdiği değer için çok teşekkür ediyoruz. Bakanlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Trabzon´da devam eden Türkiye ve şehir için önemli projelerin daha da hızlanarak devam edeceğine inancımız tamdır.? dedi.
Seçimlerin geride kaldığını da vurgulayan Başkan Hacısalihoğlu; ?Artık elbirliğiyle Türkiye´mizi daha güçlü yarınlara ulaştırmak için üretmeye ve çalışmaya devam etmeliyiz.? ifadesini kullandı.

mız noktanın çok daha ilerisine götürmeye devam edeceğiz. Bize güvenen, hayır duaları ile gücümüze güç katan milletimiz ile beraber tüm bunları başaracağımıza en kalbi duygularımla inanıyorum. Türkiye´nin büyük vizyonlarla çıktığı bu kutlu yolculuk vatanımıza, milletimize ve dünyanın çarpık düzeninin mağdur ettiği bütün mazlum coğrafyalara hayırlı uğurlu olsun.? ifadelerini kullandı.

 

lamak istedi.

 

Allahü teâlâ tarafından emrine verilen cinleri toplayarak aralarında vazife taksîmi yaptı ve her bir cemâati bir işle vazifelendirdi. Sonra usta ve mühendislere, on iki mahallesi olan Kudüs şehrini inşâ ettirdi. Şehrin kurulması bitince, mescidin tamamlanmasını emretti. Cinlerden bir kısmı altın, gümüş ve yakut; bir kısmı denizden saf inci; bir kısmı mücevherat ve kıymetli taşlar; bir kısmı da misk anber ve diğer güzel kokuları getirdiler. Bütün bunlardan yeteri kadar hazırlanınca işlemek üzere ustalar ve Fenikeli mimarlar getirdi. Gelen ustalar, taşları yontarak bu mücevher, inci ve yakutları işlediler. Toplanan malzemeleri kullanarak mescidin yapımını yedi senede tamamladılar.

                    Tarih boyunca, bir çok olaylara tanık olan Mescidi Aksa, yıkıldı, soyuldu, tahrip edildi ve tekrar yapıldı.  Kudüs ve Mescidi Aksa bugün de, şiddetin ortasında kaldı.