İNŞAAT SEKTÖRÜNDEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İNŞAAT SEKTÖRÜNDEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İNŞAAT SEKTÖRÜNDEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İNŞAAT SEKTÖRÜNDEN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 

İnşaat ve Yapı Malzemeleri sektörü, Birleşik Arap Emirlikleri’nde düzenlenen 5 Global İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarını değerlendirdi. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından inşaat ve yapı malzemeleri sektörüne yönelik Dubai’de düzenlenen fuar katılımının değerlendirme toplantısı yapıldı.

ULUSLARARASI FUARI DEĞERLENDİRDİLER
Dubai’de 3 - 7 Aralık tarihlerindeki TheBig 5 Global İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına düzenlenen yurtdışı programının ardından Araklı’da değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve fuara katılan inşaat ve yapı malzemeleri sektörü temsilcileri yer aldı. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi de toplantıya katılarak ilçedeki yatırım alanları ve inşaat sektörünün durumu hakkında bilgi verdi.

FİRMALAR ULUSLARARASI FUARLARDA TECRÜBE KAZANIYOR 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, çeşitli sektörlerden firmaları devlet desteğiyle uluslararası fuarlara götürmek için çalıştıklarını belirterek; “Fuarları, iş insanlarımızın sektörlerindeki gelişmeleri görebileceği, yeni bakış açıları kazanabileceği önemli fırsatlar olarak görüyoruz. Dubai fuarı da bu anlamda faydalı geçmiştir.” dedi. Başkan Çelebi, değerlendirme toplantısına ev sahipliği yapan iş insanı Fatih Çebi ve Araklı Gafulluk Tatil köyüne de teşekkür etti.