İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde yaptırılan Konferans Salonu´nun açılışında konuşan Vali Ustaoğlu; ?İnanmak Başarmanın Yarısıdır!?


Hayırsever İşadamı Dursun Ali Kurt tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde yaptırılan Konferans Salonu hizmete açıldı.

BAŞARIYA GİDİN YOL İNANMAKTAN GEÇİYOR
Açılışa Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Trabzon´un ülkemize önemli şahsiyetler kazandıran bir il olduğunu ifade eden Vali İsmail Ustaoğlu; ?Bundan dolayı gençlerimizin önünde örnek alacakları isimler var. İnanıyorum ki sizlerde mezun olduğunuzda memleketimize çok güzel hizmetler ifa edeceksiniz. Ancak bu hizmetleri ifa ederken çıkmış olduğunuz hayat yolculuğunun çok önemli olduğunu unutmayın. Önünüzde mesafe alacağınız uzun bir yol var. Bu başarı yolculuğunda ilerleyebilmenin önemli noktaları bulunmaktadır. Başarıya gidin yol inanmaktan geçiyor. Her zaman dediğimiz gibi inanmak başarmanın yarısıdır.? dedi.

KENDİNİZİ HAFİFE ALMAYIN
Başarıda en önemli ikinci basamağın büyük düşünmek olduğunu ifade eden Vali Ustaoğlu; ?Kendinizi hafife almayın. Büyük düşündüğünüz an hedeflerinize ulaşmakta ciddi bir mesafe kat etmiş olacaksınız. Geleceğe giden yolda büyük düşünmek son derece önemlidir. Mesleğinizle ilgili kurmuş olduğunuz hayalleriniz rüyalarınızı süslemelidir.? şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Ustaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve diğer ilgililerle birlikte konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi.
Vali Ustaoğlu açılış sonrası okul öğrencisi Gül Berin Yılmaz tarafından açılan resim sergisini ziyaret ederek öğrenciyi başarısından dolayı tebrik etti.