İMZALAR EĞİTİM İÇİN ATILDI

İMZALAR EĞİTİM İÇİN ATILDI

Maçka Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğünden ‘Kazanım Değerlendirme Sınavı’ için ortak protokol.


İMZALAR EĞİTİM İÇİN ATILDI

Maçka Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ‘Kazanım Değerlendirme Sınavı’ için ortak protokol.

Maçka Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile Kazanım Değerlendirme Sınavı için Başkan Koçhan ve Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel mutabakata vardıklarına dair belgeyi birlikte imzaladı.  

EĞİTİM İÇİN ORTAK MUTABAKAT
Liselere Giriş Sınavı (LGS) ve ÖSYM tarafından yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (TYT-AYT ve YDT) kapsamında Ortaokuldaki 8. sınıf öğrencileri, Liselerdeki 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri ile Halk Eğitim Merkezinde mezun öğrenciler için yapılacak ‘Kazanım Değerlendirme Sınavı’ için ortak mutabakata varıldı.

KOÇHAN’DAN ADIGÜZEL’E TEŞEKKÜR.
Yapılan protokol sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel’e teşekkür etti.
Maçka Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile LGS ve ÖSYM tarafından yapılan TYT-AYT ve YDT kapsamında Ortaokul 8. sınıf öğrencileri, Ortaöğretim 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri ile Halk Eğitim Merkezinden mezun öğrencilere Kazanım Değerlendirme Sınavı yapmak üzere imzalar atıldı.
Başkan Koçhan; “Destekleri için Maçka Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar Adıgüzel’e teşekkür ederim.” dedi.

Maçka Haber Servisi