İMAMLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İMAMLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İMAMLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

İMAMLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Diyanet İşleri Başkanlığı Maçka İlçe Müftülüğü ?ne bağlı İmam Hatip´ler ilçedeki faaliyetleri kapsamında öğrencilerle buluşup sohbet etti.

Maçka Müftülüğü7ne bağlı Mataracı Grup İmamları, Gençlik Komisyonu kapsamında sürdürdükleri faaliyetlerinde İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle buluşup, sohbet edip hasbihal etme imkânı buldular.

ÖNCELİK GENÇLERİN
Bünyesinde kurduğu Gençlik Komisyonu ile halka daha yakın olmayı amaçlayan Maçka İlçe Müftülüğü, özellikle gençlere yönelik projeler üretiyor. Bu kapsamda gerçekleştirdiği toplantılarla da gençlerin kafalarındaki soruları cevaplarken, ideallerini de öğrenme imkânı buluyor.

İMAMLAR BOŞ DURMUYOR
Resmi bir kurum olarak din işlerini yürütmekle görevli olan Diyanet İşleri Başkanlığı Maçka İlçe Müftülüğü, topluma rehber olma görevinin yanı sıra, bünyesinde kurduğu Gençlik Komisyonu ile de özellikle gençlerin milli ve manevi yönden korunmasını sağlamayı amaçlıyor.
Bunun yanı sıra, Maçka İlçe Müftülüğü ´ne bağlı imamlar aracılığıyla okullar, kamu kurum ve kuruluşları ile hasta ziyaretlerine ağırlık veren Gençlik Komisyonu, özel ve özerk kuruluşları da ihmal etmiyor.

GENÇLERLE NASBİHAL
Gençlere yönelik çalışmaları çerçevesinde okul ziyaretlerinin dışında gerçekleştirdiği toplantılarla da onlara daha yakın olmayı amaçlayan Maçka Müftülüğü, bu doğrultuda gerçekleşen Mataracı Grup İmamları ile İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin buluşmasına önayak oldu.
Gençlerle imamların buluşmasında hasbihal edilirken, gerçekleşen sohbette de genç öğrencilerin idealleri de konuşuldu
Fatma KARAHASANOĞLU