İMAM HATİPLER HIZ KESMİYOR

İMAM HATİPLER HIZ KESMİYOR

İMAM HATİPLER HIZ KESMİYOR

İMAM HATİPLER HIZ KESMİYOR

Maçka İlçe Müftülüğü ‘ne bağlı Mataracı Bölgesi İmam Hatipleri ilçe genelindeki ziyaretleri kapsamında şehit kabirleri, şehit yakınları ve hastaları ziyaret ediyor.

Bünyesinde kurduğu Gençlik Komisyonu ile halka daha yakın olmayı amaçlayan Diyanet İşleri Başkanlığı Maçka İlçe Müftülüğü, özellikle gençlere yönelik projeler üretirken, bu çerçevede gerçekleştirdiği ziyaretlerde ise ayrım yapmıyor.

ÖNCELİK ŞEHİT YAKINLARININ
Önceliği şehit ailelerini ve şehit mezarlarını ziyaret ederek gereken destek ve bakımı yerine getiren Mataracı Grup imamları, hasta yakınlarını da ihmal etmiyor.
Bu kapsamda, geçtiğimiz hafta içerisinde Maçka’daki Şehit ailelerini ve şehit kabirlerini ziyaret ederken, hastalar ve hasta yakınlarına da misafir oldular.
Maçka ilçesi Mataracı Grup İmam Hatiplerinden Sevinç Mahallesi İmam Hatibi Haluk Genç hocanın görev yaptığı mahallede hasta ziyaretinde bulunan İmam Hatipler hayır duası aldılar.

HASTALAR VE HASTA YAKINLARI MEMNUN
Ziyaretlerden özellikle yatar vaziyetteki hastalar ile hasta yakınları son derece memnun olurken, bu ziyaretlerde Sevinç Mahallesi İmam Hatibi Haluk Genç hocanın çok yardımları oldu.
İlçe genelinde Maçka İlçe Müftülüğü ’ne bağlı İmam Hatipler, okullar, kamu kurum ve kuruluşları ile hasta ziyaretlerine ağırlık verirken, özel ve özerk kuruluşları da boş geçmiyor.
Ziyaretleri süresince, Şehit ailelerini, şehit kabirlerini ve bakmakla mükellef bulunan hastalar ile yakınlarını ziyaret eden İmam Hatiplerin, Sabah namazı buluşmaları da tüm hızıyla devam ediyor.
Fatma KARAHASANOĞLU