İLÇELERİMİZ HAK ETTİĞİ PAYI ALACAK

İLÇELERİMİZ HAK ETTİĞİ PAYI ALACAK

Trabzon genelindeki ilçe ziyaretleri kapsamında ilçemiz Maçka´ya misafir olan Başkan Zorluoğlu, Maçka´nın da hak ettiği payı alacağını belirtti.

İLÇELERİMİZ HAK ETTİĞİ PAYI ALACAK

Trabzon genelindeki ilçe ziyaretleri kapsamında ilçemiz Maçka´ya misafir olan Başkan Zorluoğlu, Maçka´nın da hak ettiği payı alacağını belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede Maçkalılarla buluşan Başkan Zorluoğlu, amaçlarının sorunları yerinde tespit etmek olduğunu söyledi.

ZORLUOĞLU MAÇKA´YA ÇIKARTMA YAPTI
Bulduğu her fırsatta ilçeleri ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, bugün Maçka ilçesine giderek sorunları yerinde inceledi, sıkıntıları dinledi. Başkan Zorluoğlu´nun Maçka ziyaretinde, Genel Sekreter Ahmet Adanur, Belediye Meclisi II. Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Gün ile ilgili daire başkanları da hazır bulundu. Başkan Zorluoğlu´nun Maçka´ya ekibi ile tam kadro gerçekleştirdiği ziyaret, ilçe yetkilileri, muhtarlar ve halk tarafından memnuniyetle karşılandı.

BÜYÜKŞEHİRİN YAKLAŞIMI MEMNUNİYET VERİCİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu´nun ilk durağı Maçka Belediyesi oldu. Belediye binası önünde toplanan Maçkalılar, Başkan Zorluoğlu´na yoğun ilgi gösterdi. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, ziyareti nedeniyle Başkan Zorluoğlu´na teşekkürlerini sundu. İlçe sorunları ile ilgili Zorluoğlu´nu bilgilendiren Başkan Koçhan; ?Büyükşehir Belediyesinin ilçe belediyelerine yaklaşımı, bizleri fazlasıyla memnun etmektedir.? şeklinde konuştu. 

SORUNLAR YERİNDE TESPİT EDİLİYOR
Belediye Başkanı Zorluoğlu ziyaret kapsamında Maçka ilçesi mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi. Şehrin önemli turizm destinasyonu olan Maçka ilçesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Zorluoğlu, amaçlarının sorunları yerinde tespit etmek olduğunu söyledi. Mahalle muhtarlarının sıkıntılarını dinleyen Başkan Zorluoğlu; ?Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin bütçesini onayladık. 2020 yılı için iyi bir bütçe hazırladık. Bütçemizin çok büyük kısmını yatırımlara ayırdık. 2020 yılı bütçesini yatırım bütçesi olarak nitelendiriyorum. Aralık ayı içerisinde de 2020 yılı yatırım programını oluşturmuş olacağız. Yatırım bütçemizi hakkaniyetli bir şekilde 18 ilçemize paylaştırıyoruz. Yatırım programımızdan 18 ilçenin tamamı adalet ve hakkaniyet içerisinde hak ettiği payın tamamını alacak.? diye konuştu.

MUHTARLARIMIZLA BİZ BİR EKİBİZ
Maçka´nın, Trabzon´un coğrafi anlamda en büyük ilçesi olduğunu belirten Zorluoğlu; ?İlçemizin çok fazla yol ağı var ve ilçe belediyemizin tek başına bu yol ağı ile başa çıkması çok zor. Şu ana kadar Koray Başkanın performansı takdire şayan fakat şimdiden sonra Büyükşehir´in de ciddi destekleriyle ilçemizin kırsalındaki yol ve su meselesini çözme noktasında gayret içerisinde olacağız. Biz bir ekibiz. Aynı taraftayız. Siz muhtarlarımız vatandaşlarımızdan aldığınız talepleri yetkili mercilere iletmekle ve takibini yapmakla, biz de sizlerden gelen talepleri imkânlarımız ölçüsünde planlayıp yatırım olarak hayata geçirmekle mükellefiz. Ortak amacımız halkımızın taleplerini dinlemek ve sorunlarına çözüm üretmek. İnşallah sizlerle ve ilçe belediyelerimizle birlikte çalışarak vatandaşımızın bize verdiği bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğiz.? ifadelerini kullandı. 

İLÇE ESNAFIYLA SOHBET ETTİ  
Başkan Zorluoğlu, temaslarını esnafı ziyaret ederek ve Maçkalılarla bir araya gelerek noktaladı. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Başkan Zorluoğlu, ziyaret ettiği esnaflarla çay içip, sohbet etti. Büyükşehir Belediye Başkanının bizzat ilçelerine gelerek sorunları yerinde görmesinden mutlu olduklarını dile getiren esnaflar ve ilçe sakinleri, Zorluoğlu´na teşekkür etti.