İL MÜDÜRÜ HAKAN USTA UYARDI

İL MÜDÜRÜ HAKAN USTA UYARDI

İL MÜDÜRÜ HAKAN USTA UYARDI

İL MÜDÜRÜ HAKAN USTA UYARDI

Ülkemizde il dışı hareketlerden dolayı yeni vakalar oluştuğunu belirten Sağlık Müdürü Usta; “Bu durumları yaşamamak için lütfen bu kişileri uyaralım.” dedi.

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, şehir dışından Trabzon’a geleceklerle ilgili önemli bir uyarıda bulundu.

ÖNCE SAĞLIK
Usta; “Ülkemizde bir kısım şehirlerde il dışı hareketlerden dolayı yeni vakalar olduğu hepimizin malumu. Bu durumları yaşamamak ve özgürlüklerimizin sınırlanması durumuna kalmamak için lütfen bu kişileri uyaralım.” dedi.

ÖZGÜRLÜKLERİN SINIRLANMAMASI İÇİN
Dr. Hakan Usta yaptığı açıklamada; “Halkımıza duyurulur... İl dışından çay veya herhangi bir şekilde ilimize gelmiş ya da gelecek olan eş, dost, komşu veya akrabalarımızın geldiklerinde evlerinde, kendi alanlarında kalmalarına, yine köy veya mahalle halkıyla temasta bulunmamalarına özellikle dikkat etmeliyiz. Ülkemizde bir kısım şehirlerde il dışı hareketlerden dolayı yeni vakalar olduğu hepimizin malumu. Bu durumları yaşamamak ve özgürlüklerimizin sınırlanması durumuna kalmamak için lütfen bu kişileri uyaralım.

SOSYAL MESAFEYİ KORUYALIM
Bizler de onlarla temasta bulunmaktan kaçınalım, sosyal mesafeyi koruyalım, hoş geldin ziyaretlerini yapmayalım. Bayram sonrası için de geçmiş bayramınız kutlu olsun tarzı ziyaretlerden de kaçınalım. Birlikte başaracağımız pandemi sürecinin kısa sürede sonlanması için bu kurallara harfiyen uymamız gerektiğini bilelim. Bugüne kadar ortaya koyduğunuz duyarlılığınız ve özverili davranışlarınız için teşekkür ediyorum. Biraz daha sabır lütfen.” ifadelerine yer verdi.