İKİLİ İLİŞKİLER GELİŞTİRİLECEK

İKİLİ İLİŞKİLER GELİŞTİRİLECEK

İKİLİ İLİŞKİLER GELİŞTİRİLECEK

İKİLİ İLİŞKİLER GELİŞTİRİLECEK

Yunanistan´ın İstanbul Başkonsolosluğu Ticari Ataşesi Apostolos Digbassanis´in ziyaretinde Trabzon ile Yunanistan´ın ticari ilişkilerinin geliştirilmesi görüşüldü.

Yunanistan´ın İstanbul Başkonsolosluğu Ticari Ataşesi Apostolos Digbassanis Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nı (TTSO) ziyaret etti.

İŞBİRLİĞİ YAPACAK FİRMALAR BULUŞACAK
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Digbassanis, Trabzon ile Yunanistan arasındaki ticaret fırsatlarını geliştirmek istediklerini belirterek; ?Sektör taraması gerçekleştirilerek işbirliği yapabilecek firmaların bir araya getirilmesini istiyoruz. Yunanistan´daki işadamlarının buradaki yatırım fırsatlarını tanımasını amaçlıyoruz.? dedi.

YUNAN FİRMA VE İŞADAMLARI TRABZON´A GELİYOR
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da ziyareti nedeniyle Ataşe Digbassanis´e teşekkür ederek, turizmden başlayan hareketi devam ettirme niteliğinde Yunanistan´dan yatırımcı işadamlarını Trabzon´a davet edebileceklerini vurguladı.
Hacısalihoğlu; ?Bu anlamda 27 ? 29 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 4. Uluslararası İpekyolu İşadamları Zirvesi´ne Yunanistan´dan firmaları ve işadamlarını da davet ettik. Bu zirvenin işbirliği için ilk adım olacağına inanıyoruz.? diye konuştu.