İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ KUCAKLIYOR

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ KUCAKLIYOR

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ KUCAKLIYOR

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ KUCAKLIYOR

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak hayır sahiplerinin desteğiyle hazırlanan paketleri ihtiyaç sahibi ailelerle buluşturan Ali Osman Aydın’ın durmaya niyeti yok!

Dünya’da ve ülkemizde bir iyilik hareketi olarak sürekli ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalan Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Trabzon’daki fahri temsilcisi Maçkalı Ali Osman Aydın, bu hayr yüküne bizzat omuz veriyor.

YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bağımsız Meclis üyesi Ali Osman Aydın, mesaisini sorumlu olduğu bölge halkının sorunlarını çözmek için harcarken, bir yandan da ihtiyaç sahiplerinin sorunlarıyla ilgileniyor.
Fahri temsilciliğini yaptığı HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Trabzon Şubesine gelen yardımları büyük bir titizlikle ince eleyip sık dokuyarak en küçük bir haksızlığa meydan vermeden hak sahiplerine ulaştırmada büyük gayret gösteriyor.


RAMAZAN BİTTİ AMA YARDIMLAR BİTMEDİ
Ramazan ayı boyunca Trabzon genelinde 11 Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Grubu ile toplam 800 adet kumanya dağıttıklarını belirten Ali Osman Aydın, şimdi de diğer 7 Kaymakamlığın Sosyal Yardımlaşma Vakıflarıyla ilçelerindeki ihtiyaçlı ailelere dağıtılması için gıda yardımında bulunacaklarını kaydetti.
Yardımların daha sonraki aylarda ve kavuşmak için artık günleri saydığımız Kurban Bayramı’nda da devam edeceğini vurgulayan Aydın; “Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti dağıtacağız.” dedi.


YARDIMLAR KURBAN’DA DA SÜRECEK
Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin her daim devletin ve milletin yanında olduğunu bundan sonraki süreçte de olmaya devam edeceğini söyleyen Ali Osman Aydın; “Ramazan ayı içerisinde Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak Trabzon’daki ihtiyaç sahibi ailelerimize 800 adet gıda kumanyası yardımında bulunduk. İkinci yardım paketi kolilerimiz de gelmiştir. Onları da gidemediğimiz ilçelerimizdeki Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Gruplarıyla ulaşamadığımız ailelerimizle buluşturacağız.” şeklinde konuştu.
Ali TİRİTOĞLU