HİZMETİ ÖĞRENCİLERİN AYAĞINA GETİRDİ

HİZMETİ ÖĞRENCİLERİN AYAĞINA GETİRDİ

HİZMETİ ÖĞRENCİLERİN AYAĞINA GETİRDİ

HİZMETİ ÖĞRENCİLERİN AYAĞINA GETİRDİ

Uygulamalarıyla Maçka´yı Milli Eğitim alanında Trabzon´un önde gelen ilçeleri arasına sokan Milli Eğitim Müdürü Topal, son uygulamasıyla yine fark yarattı.

Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü, yürüttüğü örnek uygulamalarına bir yenisini daha ekledi.

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SAÇ BAKIMI
Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Trabzon Ortahisar Mesleki Eğitim Merkezi Kuaförlük Bölümü stajyer öğrenci ve öğretmenlerini Maçka´ya getirerek Maçka Çatak İlk ve Ortaokulunda köylerden taşımalı gelen öğrencilerin saç bakımlarını yaptırdı.

MAÇKA PARMAKLA GÖSTERİLİYOR!
Uygulamalarıyla Maçka´yı diğer ilçeler içinden ön plana çıkaran, gayretli çalışmalarıyla Maçka Milli Eğitimi Beslenme Dostu Okul Projesi´nde Trabzon İl Birincisi, Beyaz Bayrak Projesi´nde İl İkincisi yapan Maçka Milli Eğitim Müdürü Topal, bunları yaparken birlikte çalıştığı meslektaşlarını ve okul yöneticileri ile öğretmenleri de her zaman bu başarının içerisine dâhil etti.

MESLEKTAŞLARINI VE ÖĞRETMENLERİ ONURE EDİYOR
Maçka´daki farklı uygulamaları kapsamında son olarak Trabzon Ortahisar Mesleki Eğitim Merkezi Kuaförlük Bölümü stajyer öğrenci ve öğretmenlerini Maçka´ya getirerek öğrencilerinin bu alanda hizmet görmesini sağlayan Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, meslektaşlarını yine unutmadı.
Topal; ?Trabzon Ortahisar Mesleki Eğitim Merkezi Kuaförlük Bölümü stajyer öğrenci ve öğretmenleriyle, Maçka Çatak İlkokulu ve Ortaokulumuzda köylerden taşımalı gelen öğrencilerimizin saç kesimi ve bakımlarını yaptırdık.
Değerli öğretmen arkadaşlarım Sayın Ergin Karagöz ve Sayın Fatma Engin Gür nezdinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.? ifadeleriyle her zamanki mütevazı ve paylaşımcı tavrını yine gösterdi.
Ali TİRİTOĞLU