“HER SON, YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR”

“HER SON, YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR”

“HER SON, YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR”

“HER SON, YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR” 

Maçka HEM’in web sitesi üzerinden paylaşılan haberde “Her Son Yeni Bir Başlangıçtır” denilerek gelenlere selamlama,gidenlere de uğurlama yapıldı. 

Maçka’nın başarılı kurumlarından Halk Eğitim Merkezi’nden sezon başında başka yerlere atananlar ile başka yerden Maçka HEM’e atananlar. Kuruma emek verenler, öğretmen ve diğer çalışanlar bir araya getirildi. 

ESKİ VE YENİ KADRO BİR ARAYA GELDİ 
Maçka Halk Eğitim Merkezi’nden (HEM) bu sezon başında yeni görev yerlerine atanan müdür Özcan Reis, müdür yardımcıları Tuncay Bülbül ve Süleyman Aydın.Özel eğitim öğretmeni Abdülaziz Turan; kurum personeli Hüsamettin Konak ileMaçka HEM’e bu sezon başında atanan Müdür Fatih Özdemir ve müdür yardımcısı Deniz Sağlam Horoz, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Bu özel gecede Maçka Halk Eğitim Merkezi’nde emeği geçen yöneticilere, öğretmenlere ve personele plaket; bu sezon başlayan yöneticilere de çiçek takdim edildi. 

GELENLER VE GİDENLER BİR YEMEKTE BULUŞTU 
Maçka Halk Eğitim Merkezi’nden konuyla ilgili yapılan değerlendirmede şu ifadelere yer verildi; 
“Kurumumuzdan, bu sezon başında yeni görev yerlerine atanan müdürümüz Özcan Reis, müdür yardımcılarımız Tuncay Bülbül ve Süleyman Aydın.Özel eğitim öğretmenimiz Abdülaziz Turan, kurum personelimiz Hüsamettin Konak ile kurumumuza atanan müdürümüz Fatih Özdemir; müdür yardımcımız Deniz Sağlam Horoz kurumumuzca düzenlenen yemekte bir araya geldiler. Bu özel gecede kurumumuzda emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize plaket; bu sezon başlayan yöneticilerimize de çiçek takdimleri yapılmıştır.” 
Fatma KARAHASANOĞLU