HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN!

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN!

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN!

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN!

Erasmus Plus Projesi kapsamında öğrenciler, yaptıkları çevre konulu çalışmalarını Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz ve ekibi için sergilediler.

​Trabzon Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü’nce, Trabzon ili Ortahisar ilçesi Cudibey Ortaokulundaki öğrencilere fidan ve tohum seti dağıtıldı. 

HER AY BİR PROJE
Cudibey Ortaokulu Çevre kulübünce çevre konulu Erasmus Plus Projesi kapsamında her ay düzenlenen etkinliklerin bu ayki konuğu Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü’ydü. 

OBM’DEN ÇEVRECİ PROJEYE DESTEK
Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, beraberinde Orman İşletme Müdürü Savaş Ayvaz eşliğinde öğrencilere fidan ve tohum seti hediye etti. Cudibey Ortaokulu Müdürü Olcay Bulut, projeye katkılarından ötürü Bölge Müdürü Yılmaz ve ekibine teşekkür etti. 

ÖĞRENCİLERE FİDAN VE TOHUM SETİ
Öğrenciler etkinlik kapsamında ayrıca, yaptıkları çevre konulu çalışmalarını Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz ve Orman İşletme Müdürü Savaş Ayvaz için sergilediler. Yılmaz ve Ayvaz da öğrencilere çevreye duyarlılıklarından ötürü teşekkür edip fidan ve tohum seti hediye ettiler.