HER KATKI ÜLKEMİZE GÜÇ VERİYOR

HER KATKI ÜLKEMİZE GÜÇ VERİYOR

HER KATKI ÜLKEMİZE GÜÇ VERİYOR

HER KATKI ÜLKEMİZE GÜÇ VERİYOR

Yeni işyeri açılışlarının son derece mutlu ettiğini dile getiren TTSO Başkanı Hacısalihoğlu; bu durumun ülke ekonomisine de güç verdiğini ifade etti.

Ekonomi ve istihdama katkı sağlayan her yeni işyerinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Hacısalihoğlu; “Ekonomiye sağlanan her katkı ülkemize güç veriyor.”

YENİ İŞYERLERİ SEVİNDİRİYOR
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan her yeni işyeri açılışının kendilerini mutlu ettiğini ve ülkemize güç verdiğini söyledi.  Trabzon’un Akoluk mevkiinde Armutçuoğlu ailesi tarafından açılan Iveco bayisinin açılışına TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nun yanı sıra Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve diğer davetliler katıldı.

AÇILIŞI HACISALİHOĞLU YAPTI
Armutçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Necati Armutçu’nun ardından konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ekonomiye ve istihdama katkı sağlayan her yeni işyeri açılışının kendilerini mutlu ettiğini vurguladı. Hacısalihoğlu, yeni açılan işyerinin hayırlı olması yönündeki dileklerini iletti.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesi davetliler tarafından kesildi.