HER ZAMAN HALKIN YANINDA

HER ZAMAN HALKIN YANINDA

Maçka´nın ve Maçka halkının sorunlarına çözüm bulmak noktasında çaba harcayan Kaymakam Çakmak, halkla olan buluşmalarına büyük önem veriyor!

HER ZAMAN HALKIN YANINDA

Maçka´nın ve Maçka halkının sorunlarına çözüm bulmak noktasında çaba harcayan Kaymakam Çakmak, halkla olan buluşmalarına büyük önem veriyor!

Maçka´da göreve geldiği günden bu zamana kadar her fırsatta halkla iç içe olmaya özen gösteren Kaymakam Haluk Çakmak, her hafta düzenli olarak gerçekleşen halk gününde vatandaşın sorununa çözüm bulmakla kalmayıp, yaşlı ve düşkünlerin de bizzat ayağına gidiyor.

HALK GÜNÜNDE VE HALKININ YANINDA
Her hafta Çarşamba günleri düzenli olarak gerçekleştirilen ?Halk Günü´nde ilçe halkının sorunlarını çözme noktasında çaba harcayan. Kurumlarının dışında bir sorun olduğunda ise ilgili kuruma yönlendiren Kaymakam Haluk Çakmak, vatandaşı çözümsüz bırakmazken, zaman zaman ilçe genelinde yaptığı mahalle ziyaretlerinde ise ihtiyaç sahibi vatandaşların tespiti ve bu ihtiyaçların giderilmesi hususunda bizzat çaba harcıyor.

HALKIN DERDİ ONUN DERDİ!
Halk gününe gelen vatandaşların sıkıntılarını çekinmeden dile getirebildiğini belirten Maçka Kaymakamı Haluk Çakmak, bu durumun sorunları çözme noktasında kendilerine büyük kolaylıklar sağladığını belirtirken, en huzurlu oldukları zamanın ise sorunun çözüme kavuşturulduğu an olduğunu ifade ediyor.
Bulduğu her fırsatta halkla iç içe olmaya özen gösteren Kaymakam Çakmak, bunun sorunları yerinde görme noktasında önemli faydalar sağladığını kaydediyor. Halkın sıkıntı ve ihtiyaçlarını çekinmeden dile getirebileceklerini vurgulayan Kaymakam Çakmak, bunların çözümü hususunda, kanunlar ölçüsünde ve yetkileri dâhilinde çalıştıklarını dile getiriyor.

SORUNLARI YERİNDE GÖRÜYOR!
Sadece ilçe merkezindeki mahallelere değil kırsal kesimdeki mahallelere de giden Kaymakam Haluk Çakmak, bu ziyaretlerde vatandaşın sorununu bizzat yerinde görme imkânı bulurken, halkla yaptığı sohbetler ve bu sohbetlerdeki görüş alışverişi ise eksikliklerin tespiti ve çözümü noktasında büyük yarar sağlıyor!