HEM EĞLENECEK, HEM ÖĞRENECEKLER!

HEM EĞLENECEK,  HEM ÖĞRENECEKLER!

Okulların tatil olmasıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları, çocuk ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayacak!

HEM EĞLENECEK,  HEM ÖĞRENECEKLER!

Okulların tatil olmasıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Spor Okulları, çocuk ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlayacak!


Okulların kapanmasıyla, yıl boyunca ev, okul ve kurs arasında mekik dokuyan 05-18 yaş arası öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimini sürdürebilmesi için Maçka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün çocukları tatilde spor ve diğer aktivitelerle buluşturacak olan ?Yaz Spor Okulları´ kayıtları başladı.

05-18 YAŞ ARASI!
Maçka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nde başvuru formu ve bir adet fotoğraf ile kayıt yaptıracak olan 05-18 yaş arasındaki çocuklar, 10´un üzerinde branşta spor yapma imkânı bulacak.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nce ücretsiz olarak açılan Yaz Spor Okulları, çocukların hem boş vakitlerini değerlendirmelerini, hem de sağlıklı yetişmeleri ve sosyalleşmelerine katkı sağlayacak!

HEM ZİHİNSEL, HEM DE BEDENSEL!
Yaptığı değerlendirmede amaçlarının 05-18 yaş arasındaki çocukların gerek zihinsel, gerekse bedensel gelişimine katkı sağlamak olduğunu söyleyen Maçka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz; ?Yaz Spor Okulları Kursu, çocukların hem boş vakitlerini değerlendirmelerini, hem de sağlıklı yetişmeleri ve sosyalleşmelerini temin etmek amacıyla açıldı. Onların, gün boyunca evde oturup bilgisayar başında zaman geçirmelerini engelleyecek, zorlayıcı bir etkinlik olmadığı için de çocuğu bunaltmayacağı gibi, ilerleyen yaşlarda özgüven kazanmasına katkı sağlayacak!? şeklinde konuştu.

FARKLI İLÇELERDE DE YAPILABİLİR!
Maçka Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Beldüz, farklı ilçelere giden ve tatillerini spor yaparak değerlendirmek isteyen çocukların ise, bulundukları yerlerdeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´ne müracaat etmelerinin yeterli olacağını duyurdu.
Sadece haftada bir gün yapılacak olan yüzme havuzu faaliyeti ile ayda 8 saatlik servisin (aylık 90 TL) ücretli olacağı Yaz Spor Okulları´nda Tenis, Jimnastik ve Atıcılık gibi alanlar Maçka´da bulunmadığı için haftada bir gün olmak üzere Trabzon´da gerçekleştirilecek.