HEDEFE BİRLİKTE VARACAĞIZ

HEDEFE BİRLİKTE VARACAĞIZ

HEDEFE BİRLİKTE VARACAĞIZ

HEDEFE BİRLİKTE VARACAĞIZ

2020 yılı gerçekleşmeleri ile 2021 yılı programlarının değerlendirildiği toplantıların sonuncusu Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğündeki 2020 yılı gerçekleşmeleri ile 2021 yılı programlarının değerlendirildiği toplantıların sekizinci ve sonuncusu Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü’nde yapıldı.

SON PROGRAM DA TAMAMLANDI
Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları, İşletme Müdürü, İşletme Müdür Yardımcısı ve İşletme Şeflerinin hazır bulunduğu toplantıda, 2020 yılı gerçekleşmeleri ve 2021 yılı programları görüşüldü.

HEDEF; BİR ÖNCEKİ YILIN ÜZERİNE ÇIKMAK
Toplantıda konuşan Bölge Müdürü Yılmaz; “Arkadaşlarımızın şimdiye kadar göstermiş olduğu gayrete ve özveriye minnettarız. Her yılı bir önceki yılın bir seviye üzerine çıkarak kapatmak hedefindeyiz. Yolumuz uzun ve meşakkatimiz zaman zaman ağır olabilmektedir. Ancak bizler inandığımız yolda, koyduğumuz hedeflere doğru emin adımlarla ilerleme çabası içerisinde olacağız. İyi bir takımız ve iyi bir takımın olması gerektiği şekilde, zorlukları birlikte aşacağız.” ifadelerini kullandı.
Toplantının sonunda Bölge Müdürü Emin Yılmaz ve diğer birim amirlerine, Orman İşletme Müdürü Savaş Ayvaz tarafından günün hatırası olarak bazı hediyeler sunuldu.