HEDEF: SAĞLIK TURİZMİNDE MARKA ŞEHİR OLMAK

HEDEF: SAĞLIK TURİZMİNDE MARKA ŞEHİR OLMAK

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi;

HEDEF: SAĞLIK TURİZMİNDE MARKA ŞEHİR OLMAK

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi; “Sağlık turizminde marka şehir olmayı hedefliyoruz!”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, hayırlı olsun ziyaretine gelen konuklarıyla çeşitli projeler konusunda görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

“TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ İLLERİ ARASINA GİRMEK İSTİYORUZ”
Sağlık turizmi konusunda çalışmalar yapan firma sahibi Âdem Cebeci ve beraberindekiler, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Başkan Çelebi, Trabzon’daki sağlık tesisi ve konaklama altyapısının sağlık turizmi için önemli bir noktada olduğunu ifade etti.
Çelebi; “Bu anlamda Gürcistan, Körfez ülkeleri, Rusya, Azerbaycan ve kapı açılırsa Ermenistan’ı önemli bir pazar olarak görüyoruz. Körfez ülkelerinden yapılan direkt uçuşların sağlık turizmine büyük katkısı olacağı inancındayım.


12 AY AKTİF HALDE KALABİLECEK
Sağlık turizmi 12 ay aktif halde kalabilecek ve turizm sezonu dışında da otellerimizin doluluk oranının artması açısından önemli bir organizasyon. Bunun bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Körfez ülkelerindeki fuarlarda sağlık kuruluşlarımızla ortak, tesislerimizin ve yapılabilecek operasyonların tanıtımı yapılacak. Türkiye’de sağlık turizmi paketleri Avrupa’ya göre 5’te 1 fiyatına mal oluyor ve bu avantajı çok iyi kullanmalıyız. Türkiye’de sağlık turizminde önemli iller arasında olmak istiyoruz.” dedi.

KÖSEOĞLU’NDAN ZİYARET
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.