HAYIR SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR

HAYIR SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR

HAYIR SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR

HAYIR SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR

Ramazan ayında, 641 kişiye sıcak yemek, ihtiyaç sahibi 600 aileye de kumanya yardımında bulunduklarını belirten Başkan Koçhan, destek verenlere teşekkür etti.

Maçka Belediye Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin de desteğiyle 641 kişiye sıcak yemek sağlarken, 600 aileye de kumanya desteğinde bulundu.

BU ORGANİZASYON ALKIŞLANIR
Ramazan ayı boyunca 520 çocuğa da bayramlık hediye eden Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, tüm bunların yapılmasında katkı sunan ve destek veren hayır sahiplerini de unutmadı.
Başkan Koçhan, hayır sahiplerine gerek belediyede düzenlenen törenle, gerekse işyerlerine giderek teşekkür belgesi verdi.


“YARDIM ELİ’ UZATANLARA TEŞEKKÜR BELGESİ
Maçka Belediyesi’nin Ramazan ayında başlattığı 'Yardım Eli' kampanyasına gerek madde gerekse manevi destek veren hayırseverler teşekkür belgesiyle onurlandırıldı.
Belgelerini Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’ın elinden alan hayırseverler memnuniyetlerini dile getirirken, desteklerinin süreceğini ifade ettiler.


BAŞKAN KOÇHAN HAYIR SAHİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan ise yaptığı açıklamada; “Ramazan ayında başlattığımız ‘Yardım Eli’ kampanyası ile her gün 641 kişiye sıcak yemek, ihtiyaç sahibi 600 aileye kumanya ve 520 çocuğumuza kıyafet hediye ettik. ‘Yardım Eli’ projemize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Ali TİRİTOĞLU