HAYDİ, TÜRKİYE´M

HAYDİ, TÜRKİYE´M

HAYDİ, TÜRKİYE´M

HAYDİ, TÜRKİYE´M

Tüm Türkiye #GeleceğeNefes sloganıyla başlatılan ağaçlandırma kampanyasında 11 Kasım Saat:11.11´de fidan dikimi yapacak.

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Genel Müdürlüğü´nün tüm ülke genelinde ?Geleceğe Nefes? sloganıyla başlattığı kampanyaya katılım çağrısında bulundu.

11 KASIM, YEŞİL BİR GELECEĞİN MİLADI OLACAK
Orman Genel Müdürlüğü, Bugün Fidan, Yarın Nefes anlayışı çerçevesinde başlattığı #GeleceğeNefes projesi çerçevesinde 11 Kasım saat: 11´i 11 geçe tüm ülke genelinde ağaç dikme kampanyası düzenliyor.
Orman Genel Müdürlüğü, ülke genelindeki bölge ve şube müdürlükleri vasıtasıyla gerçekleştirilecek olan ağaç dikme kampanyasının gelecek kuşaklara daha yeşil ve daha doğal bir çevre bırakacağı inancında.

ÇOCUKLARIMIZA SAĞLIKLI BİR GELECEK BIRAKALIM
Bu nedenle geleceğe nefes sloganıyla tüm Türkiye genelinde ağaç dikme seferberliği başlatan Orman Genel Müdürlüğü, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü´nün web sitesinde yayımladığı; ?Gelin 11 Kasım saat 11.11´de #GeleceğeNefes seferberliğimizde bize katılın. Gelecekte bu topraklarda yaşayacak nesillerimize daha yeşil bir ülkeyi, sağlıklı bir geleceği miras bırakalım.? açıklama ile bölge insanlarına çağrıda bulundu.  
Fatma KARAHASANOĞLU