HAYDE TRABZON KARDEŞLİĞE KAPI AÇ

HAYDE TRABZON KARDEŞLİĞE KAPI AÇ

HAYDE TRABZON KARDEŞLİĞE KAPI AÇ

HAYDE TRABZON KARDEŞLİĞE KAPI AÇ

HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Trabzon gönüllü temsilcisi Ali Osman Aydın, ihtiyaç sahipleri için hayırseverlerden destek istedi.

HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerini sevindirmek ve hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görmek için Kurban Bağışı Kampanyası başlattı.

AYDIN’DAN HAYIRSEVERLERE DESTEK ÇAĞRISI
Bu yılın sloganı “Kurban İle Kardeşliğe Kapı Aç” olurken, HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Trabzon gönüllü temsilcisi Maçkalı iş insanı Ali Osman Aydın, ihtiyaç sahipleri için hayırseverlerden destek istedi.

YARDIMLARINIZLA KARDEŞLİK BAĞI OLUŞTURUN
Maçka Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi İş İnsanı ve HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Trabzon gönüllü temsilcisi Ali Osman Aydın, HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Kurban Bağışı İçin Küçükbaş kurban bedelinin 1850 TL olarak belirlendiğini açıkladı.
Bu doğrultuda ihtiyaç sahipleri için hayırseverlerden destek isteyen Aydın, kurban ile hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir kardeşlik bağı oluşabileceğinin altını çizdi.

KURBAN BEDELİ 1850 TL
HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Trabzon gönüllü temsilcisi Ali Osman Aydın, şunları kaydetti;
“HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Kurban Bağışı İçin Küçükbaş kurban bedeli 1850 TL olarak belirledi. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşların HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Kuveyt Türk- T.L. Hesabı/ İBAN: TR320020500009484436400011 nolu hesabın açıklama kısmına 2022 Kurban, Ad Soyad, Telefon ve Trabzon yazarak eft işlemlerini sonlandırabilirler. Allah (c.c.) Kurbanlarınızı şimdiden kabul eylesin.”
Ali TİRİTOĞLU