Hayat Boyu Öğrenme Haftası Şenliği  Gerçekleştirildi

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Şenliği  Gerçekleştirildi

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Şenliği  Gerçekleştirildi

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Şenliği  Gerçekleştirildi

 

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi tarafından koordine edilen ve 18 İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Karadeniz Teknik ve Trabzon Üniversitesinin de dahil olduğu 17 kurum ve kuruluşun katılımları ile düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Haftası Şenlikleri'ne katıldı.

 

Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Ustaoğlu’nun yanı sıra Milli eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Personel Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi ve Eğitim Daire Başkanı Şükür Köse, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Konuşmasında Vali İsmail Ustaoğlu, "Trabzon; kültürüyle, sanatıyla, tarihiyle öne çıkan bir şehirdir. Karadeniz'in incisi ve bölgenin merkezidir. Böyle bir kültür şehrinin değerleriyle öne çıkarılması son derece önem arz ediyor. Kültürel değerlerimizin, el emeği ve göz nuru ürünlerimizin vatandaşlarımızla buluşturulması, kaybolmaya yüz tutmuş eserlerin yeniden işlenerek geleceğe aktarılması önemli. Tabi Trabzon isminin duyulduğu, yazıldığı her yerde kültür vardır, sanat vardır, spor vardır, festival vardır. Burada nineden toruna, geçmişten geleceğe tüm kültürel varlıklarımızın nakış nakış işlediğini görüyoruz. Millet Bahçesi'nde oluşturulan bu güzel sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

 

Programın ardından Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler sergiyi gezdi.