HATALI SOLLAMA ÖLÜM GETİRDİ

HATALI SOLLAMA ÖLÜM GETİRDİ

MAÇKA TÜNELİNDE ÖLÜMLÜ KAZA

HATALI SOLLAMA ÖLÜM GETİRDİ 

MAÇKA TÜNELİNDE ÖLÜMLÜ KAZA 

Trabzon’da kamyon sürücüsünün yaptığı ölümcül bir hata, 1 kişiyi hayattan kopardı. 

Trabzon’da hatalı sollama nedeniyle trafik kazası meydana geldi. Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

MAÇKA TÜNELİNDE ÖLÜMCÜL HATA 
Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerindeki Maçka Tüneli’nde hatalı sollama yapan kamyon kazaya sebep oldu. O anlar tünel kameralarına da yansırken, kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

BİR İNSANIN HAYATINA SEBEP OLDU 
Alınan bilgiye göre, Trabzon'dan Gümüşhane istikametine giden N.K. yönetimindeki 61 K... plakalı kamyon, önünde ilerleyen TIR’ı, hatalı bir şekilde sollamaya kalkınca arkadan gelen H.H.Ö. yönetimindeki 06 DDF... plakalı suv tipi araç kamyona, onun arkasından gelen motosiklet sürücüsü Murat Karakuş da suv tipi araca yandan çarptı. Kaza sonrası suv tipi araçta bulunan H.H.Ö. eşi ve çocukları kazayı yara almadan atlatırlarken, motosiklet sürücüsü 33 yaşındaki Murat Karakaş, motosikletinden düşerek ağır şekilde yaralandı.

MAÇKA ÖMER BURHANOĞLU’NA KALDIRILDI AMA...
Ağır yaralanan Karakaş, görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Maçka Ömer Burhanoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karakaş burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak hayatını kaybetti. Kürtün ilçesinin Aşağı Uluköy Mahallesinden olduğu öğrenilen Karakaş’ın Gümüşhane’deki bir okulda aşçı olarak çalıştığı ve bekâr olduğu öğrenildi. Karakaş, olayla ilgili yapılan incelemenin hemen ardından öğle namazına müteakip Kürtün Merkez Camiinde kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. 

Öte yandan kamyon sürücüsü N.K. ise kaza sonrası tutuklanarak cezaevine gönderildi.