HASENE, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ‘AYDIN’LA ULAŞIYOR

HASENE, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ‘AYDIN’LA ULAŞIYOR

HASENE, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ‘AYDIN’LA ULAŞIYOR

HASENE, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ‘AYDIN’LA ULAŞIYOR

HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği fahri temsilcisi Ali Osman Aydın, hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyor.

Dünya’da ve ülkemizde bir iyilik hareketi olarak sürekli ihtiyaç sahiplerinin kapısını çalan
HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği, hayır sahiplerinin verdiği desteği ihtiyaç sahipleriyle buluştururken, derneğin Trabzon’daki fahri temsilcisi Maçkalı Ali Osman Aydın da, bu hayır yüküne bizzat omuz veriyor.

YARDIMLARI İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE BULUŞTURUYOR
HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Trabzon fahri temsilcisi Ali Osman Aydın, hayır sahiplerinin desteğini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı sürdürüyor. Hazırlanan paketleri ihtiyaç sahibi ailelerle buluşturan Ali Osman Aydın’ın durmaya niyeti yok!
Maçka Belediyesi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi bağımsız Meclis üyesi Ali Osman Aydın, fahri olarak temsilciliğini üstlendiği HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Trabzon Şubesi’ne gelen yardımları sahipleriyle buluşturuyor.

MAĞDUR VE MAZLUMLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM
HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği adına her zaman mağdur ve mazlumların yanında olmaya devam edeceğini belirten Aydın; “HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneğimiz adına Maçka Esiroğlu Bahcekaya mahallesinde hayvancılıkla geçimini sağlayan bir aileye gıda yardımı ve hayvanları için 100 balya saman yardımında bulunduk. Sosyal Yardım Derneğimiz HASENE, her zaman mağdur ve mazlumların yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir.” diye konuştu.

GIDA KOLİSİ VE 100 BALYA SAMAN
Fahri temsilciliğini yaptığı HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Trabzon Şubesine gelen yardımları büyük bir titizlikle ince eleyip sık dokuyarak en küçük bir haksızlığa meydan vermeden hak sahiplerine ulaştıran Ali Osman Aydın, son olarak Maçka’nın Esiroğlu-Bahçekaya mahallesindeki bir aileye yardımda bulundu.
Hayvancılıkla geçimini sağlayan aileye gıda yardımının yanı sıra, hayvanları için de 100 balya saman yardımında bulunan Aydın, HASENE Sosyal Yardım Derneği’nin ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarının devam edeceğini açıkladı.
Ali TİRİTOĞLU