HASENE DEMEK İYİLİK DEMEK

HASENE DEMEK İYİLİK DEMEK

HASENE DEMEK İYİLİK DEMEK

HASENE DEMEK İYİLİK DEMEK 

“Mazlum ve Mağdurlar için El Ele” sloganıyla dünyadaki ihtiyaç sahiplerine kol kanat geren HASENE Vakfı, Maçka ve Trabzon’daki ihtiyaç sahiplerine de el uzatıyor. 

HASENE Vakfı’nın Trabzon bölge temsilcisi Maçkalı İş İnsanı Ali Osman Aydın, her zaman olduğu gibi ihtiyaç sahibi ve zor durumdaki vatandaşları desteklemeyi sürdürüyor.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ DARDA KOYMUYOR! 
İçinde bulunduğumuz günlerde Maçka’da tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan bir vatandaşın daha yardımına koşan HASENE Vakfı Trabzon Temsilcisi Ali Osman Aydın, bunun yanı sıra, Trabzon Ortahisar İlçesi Aydınlıkevler Mahallesinde bir vatandaşın talebini boş çevirmedi. 

YARDIM TALEPLERİ GERİ ÇEVRİLMİYOR 
HASENE Vakfı’nın sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan Trabzon Temsilcisi Ali Osman Aydın; “Bugün yine Maçka ilçemizde tekerlekli sandalyeye ihtiyaçlı bir amcamızın daha yardımına koşma imkânımız oldu. Amcamızın ve ailesinin çok değerli dualarını alarak evimize geri döndük Elhamdülillah Allah (c.c) bütün hastalarımıza tez zamanda şifa versin inşallah.
Son olarak Trabzon Aydınlıkevler Mahallesi’nde oturan bir vatandaşımıza geçirmiş olduğu motosiklet kazası sonrası bir ayağını kaybetmesi dolayısıyla tekerlekli sandalye talebini kabul ettik ve kendisine gönderdik.” dedi. 
Ali TİRİTOĞLU