GURUR VE MUTLULUĞU YAŞIYORUZ

GURUR VE MUTLULUĞU YAŞIYORUZ

Vali Ustaoğlu, yayımladığı mesajda Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü kutladı.

GURUR VE MUTLULUĞU YAŞIYORUZ

Vali Ustaoğlu, yayımladığı mesajda Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıldönümü kutladı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

VALİUSTAOĞLU 174.YILI KUTLADI
Vali İsmail Ustaoğlu, ?Türk Polis Teşkilatının 174.Kuruluş Yıl dönümü? dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;
?Ülkemiz içinde güven ortamının oluşmasına yönelik olağanüstü gayretler sergileyen Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız.

ŞEREFLİ MAZİSİNDEN ALDIĞI GÜÇLE!
Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan, her türlü zorluğa göğüs gören Emniyet Teşkilatımız, yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için görevlerini bugüne kadar layıkıyla yerine getirdiği gibi bundan sonra da  şerefli mazisinden ve milletimizden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla en iyi şekilde devam ettirecektir.

EŞİTLİK SABIR VE HOŞGÖRÜ
Adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirme gayretinde olan polislerimiz, sadece suçluyu yakalamakla değil, suçun önlenmesi noktasında da gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. 

POLİS HALK EL ELE
Polis Teşkilatımızın 174. Yılında ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki tüm amir ve memurlarımızı kutluyorum. Polisimize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen saygıdeğer vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. 

RAHMET VE MİNNETLE
Bu duygu ve düşüncelerle; görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan emniyet teşkilatımızın her kademesindeki çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.