#GÜN ÖĞRETMENLERİN GÜNÜYDÜ

#GÜN ÖĞRETMENLERİN GÜNÜYDÜ

Eğitimin Maçkadaki neferleri, onurlarına düzenlenen programda bir yılın stres ve yorgunluğundan biraz olsun sıyrılmanın mutluluğunu yaşadılar.

#GÜN ÖĞRETMENLERİN GÜNÜYDÜ

Eğitimin Maçka’daki neferleri, onurlarına düzenlenen programda bir yılın stres ve yorgunluğundan biraz olsun sıyrılmanın mutluluğunu yaşadılar.

Maçka’da 24 Kasım Öğretmenler Günü,Hükümet Konağı önünde düzenlenen tören ve akabinde gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

ÖĞRETMENLER ATA’NIN HUZURUNDA
Maçka Kaymakamlığı önünde düzenlenen törene Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Yaşar Adıgüzel Atatürk anıtına çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 
Sonrasında Maçka İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel makamında tebrikleri kabul ederken, Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı ve Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’ın da iştirak ettiği öğretmenlerin onuruna düzenlenen programageçildi.

ÇOMAKLI VE KOÇHAN YALNIZ BIRAKMADI.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla  öğretmenlerin onuruna düzenlenen programa Maçka’da görev yapan bütün yönetici ve öğretmenler iştirak ederken, Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de bu özel günde öğretmenleri yalnız bırakmadı.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli EğitimMüdürlüğünce düzenlenen programa katılan Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı ve Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, tümöğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizide saygıyla yâdettiler.

ŞEMA İLKOKULU ÖĞRETMENLERİ STRES ATTI
Bu arada diğer okulların olduğu gibi Maçka Esiroğlu Şehit Er Mehmet Akyüz (ŞEMA) İlkokulu öğretmen ve yöneticileri de programda hazır bulunurken, yaşadıkları eğlenceli anlarda bir yılın yorgunluğunu da üzerlerinden attılar.