Gümrükçüoğlu´na sürpriz doğumgünü

Gümrükçüoğlu´na sürpriz doğumgünü

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu´nun yeni dönemde başlattığı ?Salih Çamoğlu Sohbetleri´nin? ilki Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Suavi Kaptan Lokali´nde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu´nun katılımıyla gerçekleştirildi

Gümrükçüoğlu´na sürpriz doğumgünü

 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu´nun yeni dönemde başlattığı ?Salih Çamoğlu Sohbetleri´nin? ilki Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Suavi Kaptan Lokali´nde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu´nun katılımıyla gerçekleştirildi

 

?Salih Çamoğlu Sohbet Toplantısı´ açılış konuşmasını yapan Yusuf Turgut, öncelikle herkesin yeni yılını kutladı. Söz konusu organizasyonla hem Suavi Kaptan Lokali´nin açılışını gerçekleştirdiklerini hem de Salih Çamoğlu Sohbetleri´ni başlattıklarını kaydeden Turgut, ?Bu vesileyle ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızı, vatandaşlarımızın Orhan Abisini, biz gazetecilerin OFG´sini, Sayın Cumhurbaşkanımızın Orhan babasını, atom karıncasını, hem bu şehrin büyüğü, ağabeyi, hem de şahsım ve yönetim kurulum adına 7 Mayıs tarihinden itibaren her zeminde destek veren başkanımız olarak ağırlamak istedik. burada Sayın Başkan´ın 2016´daki icraatlarını, 2017 yılındaki hedeflerini dinleyeceğiz. Ama en önemlisi bir sohbet gerçekleştireceğiz. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu´nu Belediye Başkanı olarak hepimiz tanıyor ve biliyoruz. Ama O´nun iki üniversiteyi nasıl okuduğunu, Faroz´da neler yaptığını, Of´ta neler ürettiğini, müsteşarlıkta hangi hizmetleri verdiğini dinlemek istiyoruz. Başkanımıza bize misafir olduğu için teşekkür ediyor, 2017 yılının ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor ve tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum.? diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise konuşmasında şu görüşlere yer verdi. ?Gazeteciler Cemiyetimizin çok kıymetli Başkanı Yusuf Turgut Bey´e çok teşekkür ediyorum. O´nun şahsında hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum. Kıymetli zamanlarınızı ayırıp buraya teşrif etmeniz münasebetiyle de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İçinizde gazetecilikte çok tecrübeli olan ve yetiştirdiği gazetecilerle birlikte burada bulunanlar var. Hem genç kuşakla hem de onları yetiştiren duayen isimlerle birlikte olmak benim için büyük bir sevinç kaynağı. Uyarılarınızdan, söylediklerinizden, soracaklarınızdan mutlaka bir takım notlar alıp hafızamıza naklettiklerimizi yine şehrimize kazandırmaya gayret ederiz. Böyle bir programa duayen gazeteci, rahmetli, Salih Çamoğlu isminin verilmiş olmasından ve ilk toplantıyı açarken beni davet etmenizden dolayı çok duygulandığımı da ifade etmek isterim. Sağ olun var olun, iyi ki varsınız. Hepinizi çok sayıyor ve seviyoruz. Her zaman bu şehre, ülkeye ve bütün insanlığa katkılarınız oldu. Onların da artarak devam edeceğini biliyoruz. Burada Salih Çamoğlu ismi sembol isim olarak devam etmiş olacak. Aramızdan ayrılmış olan bu mesleğin duayen isimlerini rahmetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Bu vesileyle hepinizin yeni yılını kutluyorum. 2016 yılında yaşanmış, istenmeyen olaylar inşallah 2017 yılında yaşanmaz. Dünya barışı, dünya kardeşliği gelir diye dua ediyoruz.?

Gümrükçüoğlu daha sonra kentin gündemi, özel yaşamı, çocukluğu gibi çeşitli konularda basın mensuplarına görüşlerini aktardı, soruları yanıtladı.

Toplantını son bölümünde sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Doğum günü pastasını kesen Gümrükçüoğlu´na Başkan Yusuf Turgut plaket takdim etti ve Cemiyet rozeti taktı.