GÖREVİMİZ HİZMET!

GÖREVİMİZ HİZMET!

TTSO seçimlerinde mevcut başkanlar Eren ve Hacısalihoğlu yeniden seçilerek güven tazelerken, Meclis Başkanı Şadan Eren; ?Görevimiz Trabzon´a hizmettir!?

GÖREVİMİZ HİZMET!

TTSO seçimlerinde mevcut başkanlar Eren ve Hacısalihoğlu yeniden seçilerek güven tazelerken, Meclis Başkanı Şadan Eren; ?Görevimiz Trabzon´a hizmettir!?

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası´nda yapılan seçimler sonucunda meclis başkanlığına yeniden M. Şadan Eren, yönetim kurulu başkanlığına da yeniden M. Suat Hacısalihoğlu seçildi.

EN ESKİ ÜYE YÖNETTİ
TTSO´da geçen hafta yapılan meslek komitesi ve meclis üyesi seçimlerinin ardından oluşan meclis üyeleri, bugün meclis başkanlık divanı, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delegelerini seçti. TTSO toplantı salonunda yapılan seçimleri en eski üye sıfatıyla Halil İbrahim Nalbant yönetti. Nalbant, açılışta yaptığı konuşmada; ?TTSO büyür bir camia. Bu çatı altında eski üyelerimizin tecrübeleri ile genç arkadaşlarımızın heyecanını ve dinamikliğini birleştirip güzel projelere imza atacağımıza inancımız tamdır. Bu hem iş dünyası hem de ilimizin ekonomisi için yeni bir soluk olacaktır. Yani sonuçta elbirliği ile kazanan Trabzon´dur. Bu duygularla görevine devam eden ve yeni seçilen meclis üyelerimize bu dönemde başarılar diliyorum.? dedi.

MECLİS BAŞKANI YENİDEN EREN!
TTSO Meclis Başkanlık Divanı seçimlerinde M. Şadan Eren´in listesi 41, Alper Bektaş´ın listesi 33 oy aldı. Bu sonuçla M. Şadan Eren yeniden meclis başkanı seçilirken, meclis başkan yardımcıları Halil İbrahim Nalbant ve Ertuğrul Doğan, meclis kâtip üyesi ise Ali Birinci oldu.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI HACISALİHOĞLU!
TTSO seçimlerinde yönetim kurulu başkanlığına ise yeniden M. Suat Hacısalihoğlu seçildi. Hacısalihoğlu´nun listesi 40, Erkut Çelebi´nin listesi ise 33 oy aldı. M. Suat Hacısalihoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan: M. Suat Hacısalihoğlu.
Yönetim Kurulu asıl üyeleri: Halil Yaroğlu, Ali Uzunalioğlu, Mustafa Zihni Serdar, Özcan İlarslan, Kadem Çakıroğlu, Murat İskender, Tolga Avcı, İlyas Bektaş, Güven Küçükosman, Murat Zeki Solak.
Yönetim Kurulu yedek üyeleri: Davut Bozkurt, Bahattin Çelik, Hamit İnan, Ahmet Kazaz, Emre Koç, Şaban Doksanoğlu, Hasan Basri İskender, Önder Reis, Cem Eyüpoğlu, Mehmet Öztürk.

DİSİPLİN KURULU BELİRLENDİ
TTSO genel kurulunda Disiplin Kurulu Asıl üyeleri ise şu isimler oldu:Ahmet Çakır, Tayfun Sezeroğlu, Selam Kongur, İzzet Tuna, Özbakır Ofluoğlu, İntizam Seyda Durgun.

TOBB GENEL KURUL DELEGELERİ BELİRLENDİ
TTSO genel kurulunda belirlenen TOBB Genel Kurulu Asıl delegeleri ise şu isimlerden oluştu: M. Şadan Eren, Salim Önel, Davut Bozkurt, Dündar Ayyıldız, Ahmet Kazaz, Hüseyin Yılmaz, Şaban Bülbül, Rüştü Çakır, Aydın Kanber, Cem Eyüpoğlu, Ayhan Mazlum, Onur Sağır.

?ŞEHRİMİZ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ!?
TTSO Yönetim Kurulu başkanlığına 4 yıl için yeniden seçilen M. Suat Hacısalihoğlu, teşekkür konuşmasında şunları kaydetti;
?Gelecek dönemde de şehrimizin ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda, Trabzon´un ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi için çaba sarf edeceğiz. Bu doğrultuda bizlere gösterilen teveccühe teşekkür ediyorum. Bu yarış hiçbir zaman karşıt bir yarış değildir. Her şey burada bitmiştir. Bundan sonra hep birlikte, şehrin ekonomisinin gelişmesi için beraber çalışacağız. Bugünkü yarışın gerçekten şehir adına hayırlı olduğunu düşünüyorum. Tüm camiaya hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.?

?MECLİS OLARAK GÖREVİMİZ TRABZON´A HİZMETTİR!?
TTSO Meclis Başkanlığına yeniden seçilen M. Şadan Eren ise, konuşmasında şu ifadeleri kullandı;
?74 üyeli meclisimizle görevimiz Trabzon´a hizmettir. Hizmet yarışında haliyle içimizden belli kişilere görev veriliyor. İrade bizden yana oluşmuştur. Oy verenlere de vermeyenlere de teşekkür ediyoruz. 74 kişiyle Trabzon´a hizmet etmeye talibiz. Yıllardır bu böyle olmuştur. Seçimler heyecanlı olur, ama bittikten sonra hiç kimse kim kime oy verdi hesabı yapmaz. Arkadaşlığını dostluğunu yürütür. Şimdi de böyle olacak.?