GİRİŞİMCİ KADINLAR TRABZON’DA BULUŞUYOR

GİRİŞİMCİ KADINLAR TRABZON’DA BULUŞUYOR

TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi girişimci kadınları bir araya getiriyor. Etkinliği Eskişehir ve Şanlıurfa AB Bilgi Merkezleri de destekliyor.

GİRİŞİMCİ KADINLAR TRABZON’DA BULUŞUYOR 

TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi girişimci kadınları bir araya getiriyor. Etkinliği Eskişehir ve Şanlıurfa AB Bilgi Merkezleri de destekliyor. 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Trabzon AB Bilgi Merkezi tarafından gerçekleştirilecek etkinlikle girişimci kadınları buluşturacak, farklı kentlerdeki kadınların birlikte iş yapmaları için ortak zemin yaratılacak. Trabzon AB Bilgi Merkezi’nin ev sahipliğinde, Eskişehir ve Şanlıurfa AB Bilgi Merkezlerinin de destekleriyle düzenlenecek olan “Girişimci Kadınlar Buluşuyor” etkinliğinde alanında öne çıkan kadın girişimciler bir araya gelecek.

DİJİTAL GİRİŞİMCİLİĞİN YILDIZ İSİMLERİ BULUŞACAK 
Etkinlik 3 Ekim Salı günü (bugün) Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda saat 13.00’da başlayacak. “Digital Europe” Programı, yeşil mutabakat ve dijital girişimcilik konularının ele alınacağı panelin moderatörlüğünü Zeynep İyiler üstlenecek. Panelistler arasında Oniki CEO’su ve ETİD Genel Koordinatörü Ziya Kızıltan, E-Ticaret Uzmanı Mert Tanciğer, armut.com’un Kurucusu Başak Taşpınar Değim ve RentGo Şehir Ofis Müdürü Serap Ayaz gibi sektörün önde gelen isimleri yer alacak.

PEKÇOK ORGANİZASYONA ÖNAYAK OLDU 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Trabzon AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Yakup Karbuz, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Trabzon AB Bilgi Merkezi’nin kadınların toplumsal yaşamda ön plana çıkması için pek çok organizasyon yaptığına dikkat çekti. 
Karbuz; “Girişimci kadınların iş dünyasında daha da güçlenmeleri için bu tür etkinliklerin önemli olduğuna inanıyoruz. Avrupa Birliği, hem kadın girişimciliği destekliyor hem de ortak iş yapma kültürünü teşvik ediyor. Bu çerçeveden hareketle uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz panelde, dijital dünyanın önde gelen trendleri ve girişimcilik konularını ele alacağız. Bu etkinlik, girişimci kadınları desteklemenin yanı sıra dijital dünyanın önde gelen isimlerini bir araya getirerek önemli konuları masaya yatıracak.” dedi.

Öte yandan etkinliğin Trabzon, Eskişehir ve Şanlıurfa il kadın girişimciler kurulları tarafından da desteklendiği ve kadın-erkek-genç herkese açık olduğu vurgulandı.