GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR ATIKLARI DEĞERLENDİRDİLER

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR ATIKLARI DEĞERLENDİRDİLER

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR ATIKLARI DEĞERLENDİRDİLER

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR ATIKLARI DEĞERLENDİRDİLER

İlçemiz Maçka’da geçtiğimiz hafta içi gerçekleşen sergi, geri dönüştürülebilir atıkların nasıl değerlendirileceği konusunda fikir verdi.

Maçka Halk Eğitimi Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Cumhuriyet Ortaokulu işbirliği ile düzenlenen 'Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık' temalı sergi açılışı geçtiğimiz hafta içi gerçekleştirildi.

BU SERGİDEKİ HER ŞEY GERİ DÖNÜŞEBİLİR ATIKLARDAN
Geçtiğimiz hafta içi 1 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen “Geri Dönüşüm ve Sıfır Atık” temalı sergideki eserlerin tamamı geri dönüşüm malzemelerinden elde edildi.
Sergiye; Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel, Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis. Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Ayşe Çoban, Maçka Cumhuriyet Ortaokulu
Müdürü Kerim Kavraz. Maçka Müftüsü Mehmet Cebeci, Maçka Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hüseyin Konak, öğretmen ve öğrencilerle çok sayıda vatandaş katıldı.


KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER, SERGİYİ GEZDİLER
Açılış kurdelesini Belediye Başkanı Koçhan. Milli Eğitim Müdürü Adıgüzel, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Çoban, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Konak ve Müftü Cebeci birlikte kestiler.
Vatandaşlar birbirinden farklı özellikteki ürünleri inceleyerek nasıl yapılabildiğini çözmeye çalışırken, Başkan Koçhan’ın tamamen atıklardan yapılmış arabadaki pozu ilgi çekti.
Halk Eğitim Merkezi önündeki sergi vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Ali TİRİTOĞLU