GENEL SEKRETERLER EĞİTİLİYOR

GENEL SEKRETERLER EĞİTİLİYOR

GENEL SEKRETERLER EĞİTİLİYOR

GENEL SEKRETERLER EĞİTİLİYOR

TESOB Genel Sekreterleri, mevzuat, son genelgeler, KOSGEB teşvikleri, denetim faaliyetleri ve stok takip programlarında bilgilendirildi.

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) 2019 Yılı Genel Sekreterler Eğitim ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

MEVZUAT, SON GENELGELER
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda TESOB Genel Sekreteri Ömer Kayıkçıoğlu, esnaf ve sanatkârlar odaları genel sekreterlerine mevzuat, son genelgeler, kurumun işleyişi ve diğer genel konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

RESMİ YAZIŞMALAR VE STOK TAKİP PROGRAMI
Toplantıda daha sonra Eğitim Müdürü Erhan Eroğlu, KOSGEB teşvikleri ile TESOB´un denetim faaliyetleri, Yazı işleri personeli Ebru Kalfa, resmi yazışmalar ve stok takip programı konularında genel sekreterlere bilgi verdi ve sorularını yanıtladı.

ALKIŞLARLA UĞURLANDILAR
TESOB Genel Sekreterler Toplantısı´nda geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan emektar personellere de plaketleri takdim edildi. TESOB´da 26 yıl görev yapan Denetim Müdürü Yakup Çil ile Bakkallar ve Sebzeciler Odası´nda 25 yıl genel sekreterlik görevinin ardından emekli olan Birsen Dilber´e TESOB Başkanı Metin Kara adına teşekkür plaketlerini Genel Sekreter Ömer Kayıkçıoğlu takdim etti. Çil ve Dilber, mesai arkadaşlarının alkışları arasında uğurlandı.