GENÇLİK UYUŞTURUCUYA KARŞI EĞİTİLMELİ

GENÇLİK UYUŞTURUCUYA KARŞI EĞİTİLMELİ

GENÇLİK UYUŞTURUCUYA KARŞI EĞİTİLMELİ

GENÇLİK UYUŞTURUCUYA KARŞI EĞİTİLMELİ

Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu´nun 2019 yılı ilk toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında yapıldı.

Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu´nun başkanlığında 81 ille aynı anda kurul üyelerinin katımıyla gerçekleştirildi.
Toplantıya  Vali İsmail Ustaoğlu´nun yanı sıra Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Tuncel, Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, , İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, bağımlılıkla mücadelede görevli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

GENÇLERİMİZİ MUTLAKA EĞİTMEMİZ GEREKİYOR.
Trabzon´da bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda konuşan Vali Ustaoğlu; ?Yapılan sunumlarda kurumlarımızın uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli çalışmalar yaptığını görüyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bu uyuşturucu illetine karşı mutlaka eğitmemiz gerekiyor. Bundan sonra da gençlerimizin ve çocuklarımızın zararlı alışkanlıklardan, bağımlılık yapıcı maddelerden korunması amacıyla uyuşturucu kullanımını tamamıyla bitirene kadar mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz.? dedi.

2018´DEKİ ÇALIŞMALAR AKTARILDI
Gerçekleştirilen toplantıda uyuşturucu ile mücadele kapsamında ildeki kamu kurum ve kuruluşlarının 2018 yılı içinde yaptıkları çalışmaları içeren bir sunum yapılarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.