Gençliğimizle iftihar ediyoruz

Gençliğimizle iftihar ediyoruz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerini makamında kabul etti.

Gençliğimizle iftihar ediyoruz

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette yaptığı değerlendirmede gençlerin çalışmaları ve projeleri ile kendilerinin ufkunu açtığını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, ?Bu şehrin en büyük kazanımı, gençliğimizin yetişmiş olması ve bir arada kendisini toplum için geliştirmeye devam etmesidir. Onun için sizinle iftihar ediyoruz? dedi.

 

2009 yılında göreve başlamalarının ardından Gençlik Meclisini oluşturduklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, ?Bu güzel kuruluşumuzun bugüne kadar şehrimize çok güzel katkıları oldu. Bunu belirterek teşekkür ederken gayretlerinizin devamını istediğimi ve beklediğimi iletmek istiyorum. Bu görevler hem sizler için bir yerel yönetim tecrübesini ortaya koyuyor, hem şehrimizin bu büyük çalışmanızdan istifade etmenizi sağlıyor. Ayrıca genç beyinlerin ortaya koyduğu çalışma ve projelerde bizim de ufkumuzu açıyor. O bakımdan ben 2009´dan beri Gençlik Meclisinde görev yapan kardeşlerimizin Trabzon´umuza çok katkıları olduğunu ifade edeyim. Şimdi sizler bu çıtayı daha da ileriye taşıyacaksınız? diyerek sözlerini tamamladı.

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ayhan Taşçı ise gençliğe olan katkılarından ötürü Başkan Gümrükçüoğlu´na teşekkür etti.