GENÇİLK 100. YILA TANIKLIK ETTİ

GENÇİLK 100. YILA TANIKLIK ETTİ

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Maçka´da düzenlenen 100. Yıl etkinlikleri halkın ve gençlerin büyük ilgisiyle gerçekleşti.

GENÇİLK 100. YILA TANIKLIK ETTİ

 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Maçka´da düzenlenen 100. Yıl etkinlikleri halkın ve gençlerin büyük ilgisiyle gerçekleşti. 


19 MAYIS´I KUTLADIK
19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Çarşamba günü Kaymakamlık binası önündeki Atatürk büstüne çelenk sunumu yapılırken, 19 Mayıs Pazar günü de Gençlik Yürüyüşü gerçekleştirildi.

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK KATILIM
Gençlik Yürüyüşü sırasında Hükümet Konağı önünde toplanan çoğunluğu gençlerden oluşan grup Maçka kapalı Spor Salonu´na kadar yürüdü.
Kutlama programı burada yapılan törenlerle gerçekleştirilirken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Maçka Gençlik ve spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz aktardı.

KIYASIYA BİR REKABEK VARDI
19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dâhilindeki Gençlik Haftasında ise çeşitli etkinlikler hayata geçirildi.
19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Yıldız Erkekler Futsal Müsabakaları ve Liselerarası Voleybol Turnuvası düzenlendi.
Yıldız Erkekler Futsal Müsabakalarında şampiyonluğa Maçka Cumhuriyet Ortaokulu ulaşırken ikinciliği Çatak Ortaokulu elde etti. Esiroğlu Şema Ortaokulu ise bu turnuvada üçüncülüğü elde etti.

VOLEYBOL TURNUVASI NEFESLERİ KESTİ
Gençlerin kıyasıya mücadelesine sahne olan 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl etkinlikleri Liselerarası Voleybol Turnuvası´nda ise Kayalar Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Bu turnuvada sıralama şöyle oluştu;
1. Kayalar Mesleki ve teknik Anadolu Lisesi
2. Maçka Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi
3. Esiroğlu Kenan Oltan Anadolu Lisesi.

BELDÜZ TÜM SPORCULARI KUTLADI
Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuva ve müsabakalarda mücadele eden bütün takımları tebrik ederek, katılımlarından ötürü kutladı.
Fatma KARAHASANOĞLU